Annonce
Fyn

Destination Fyn står klar med en hånd i ryggen på konferencemarkedet: Fokus på de nære møder først

Der har været alt for tomt i Odenses musik-, teater og konferencehus Odeon gennem det seneste års tid. Nu skal platformen Remeet Fyn være med til hurtigt at få fyldt de grønne sæder op igen. Pressefoto
Platformen Remeet Fyn skal understøtte en presset møde- og erhvervsturisme-brancher både ved genåbningen og på længere sigt. Destination Fyn står bag initiativet.

FYN: Destination Fyn vil sikre fremtiden ved at kickstarte en branche, der har lidt og lider voldsomt i den her tid.

Under platformen Remeet Fyn har Destination Fyn samlet en række initiativer for at understøtte mødebranchen og erhvervsturismen både på lang og på kort sigt.

- Målet er at skaffe forretning hjem til Fyn, siger Destination Fyns administrerende direktør Rasmus Hessum.

Annonce

- Det handler blandt andet om at sikre og styrke en pipeline af møder og konferencer til de fynske hoteller og konferencesteder i takt med genåbningen.

- I første omgang lægges der et særligt fokus på de nære møder, som fynske aktører kan stå bag. Derudover arbejdes der målrettet på at sikre en pipeline af større internationale konferencer og kongresser fra 2023 og frem i samarbejde med videnspartnere som OUH og SDU og med udgangspunkt i fynske styrkepositioner, siger Rasmus Hessum.

Nye konkurrenceparametre

Der er, når det gælder pipelinen blandt andet igangsat en systematisk indsats i forhold til skandinaviske videnskongresser, der med det nuværende mind-set og timing vurderes at være de første, som ser Danmark og Fyn som et realistisk og sikkert mødested.

Et vigtigt element i indsatsen består ligeledes i at ruste det samlede fynske erhvervsturisme-erhverv bedst muligt til konkurrencesituationen post corona.


I første omgang lægges der et særligt fokus på de nære møder, som fynske aktører kan stå bag.

Rasmus Hessum, administrerende direktør, Destination Fyn


De traditionelle konkurrenceparametre pris og tilgængelighed er i løbet af 2020 blevet suppleret af nye parametre såsom hybride muligheder, it-sikkerhed, sundhed og bæredygtighed. For at sikre en stærk værdikæde og stille de fynske mødesteder bedst muligt i det nye marked, er der brug for rådgivning og udvikling, som bidrager til at tiltrække nye konferencer i en tid, hvor kundernes forretningsmodeller og efterspørgsel ændrer sig.

Annonce

Samlet værdikæde

Remeet Fyn arbejder også sammen med mere kendte fynske styrkepositioner inden for erhvervslivet, og her nævner Rasmus Hessum robotindustrien og det maritime erhverv som oplagte områder.

For Rasmus Hessum, administrerende direktør i Destination Fyn, handler det lige nu om at sikre og styrke en pipeline af møder og konferencer til de fynske hoteller og konferencesteder i takt med genåbningen. Arkivfoto: Rumle Skafte

Disse områder kan også være med til at tiltrække opmærksomheden til Fyn.

- Vi kan generelt være med til at løfte Fyn som et attraktivt mødeområde. Vi forsøger at være en del af en samlet værdikæde, slutter Rasmus Hessum.

Annonce
Annonce
Fyn

Hos Aktiedysten kan du risikofrit satse på den næste aktieraket: Nu går virksomheden efter at blive en international platform

Annonce
Fyn For abonnenter

Til at begynde med havde Per lager under dobbeltsengen: I dag leger Søndersøvirksomheden med de helt store på markedet

Annonce
Erhverv

Dansk erhvervsliv øjner grønne ordrer efter tysk valg

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Klumme: Iværksætterselskaber synger på sidste vers

Erhverv

Klumme: Det betaler sig at skrue ned for mandehørmen

Erhverv

Klumme: Tønder med både tiltrækning og fastholdelse

Sydjylland

Robotter fra Vejen arbejder i 15 meter høje bølger på rejetrawler i barskt klima: - De er så stor en succes ombord, at vi netop har bestilt anlæg nummer tre

Sydjylland For abonnenter

Unge Kolding-drenge producerer medicinsk cannabis: - Vi vil gerne give folk med smerter noget håb

Erhverv

Klumme: Næste generation af ejerskifter venter lige om hjørnet

Annonce