Annoncørbetalt indhold

Du skal i dag være at finde online

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er de færreste, der i dag kan få stor succes med at drive en forretning, hvis ikke den er at finde online. Det er også noget, der efterhånden er begyndt at gå op for de fleste, og derfor er der også hele tiden efterspørgsel efter de gode digitale og online løsninger.


For mange kan det nemlig være som at bevæge sig i en jungle, når man begiver sig ud i det online univers, og derfor er der ofte behov for professionel sparring, vejledning, rådgivning og ikke mindst hjælp til at finde sin plads online.


Find professionelle konsulenter hos immeo

Er det også noget, der gør sig gældende for din virksomhed? Så kan det være, at du lige nu søger nogle konsulenter, der kan sørge for, at du kommer godt fra start med en god digital løsning, der sikrer dig alle de bedste funktioner og smarteste features for lige præcis din forretning.


Og hvis det er tilfældet, så er du heldig. Du skal nemlig bare tage et kig inden for hos immeo.dk. Hos immeo finder du professionelle konsulenter, der står klar til at hjælpe din virksomhed til online succes - og det er lige meget, hvor stor eller lille den er, samt hvilken branche du er beskæftiget inden for.

Nogle af de ydelser immeo tilbyder

Hos immeo finder du hjælp inden for en række forskellige områder. Som nogle kan for eksempel digital commerce og marketing, product information management, portaler og applikationer og ikke mindst intelligent cloud nævnes. Og dette er alle nogle områder, som du bør have styr på eller i hvert fald have taget en grundig og strategisk beslutning til, når du gerne vil sikre, at du får dig plantet solidt i den online muld.

Er det ikke nogen termer, du er bekendt med eller ved, hvordan du skal få eksekveret på, så er der god grund til at søge professionel hjælp.

Find den helt rigtige digitale løsning

Når du starter op online, handler det for dig også om at finde de rette digitale løsninger. Det skal være dem, der passer på din forretning, og som kan være med til at udvikle dig. Derfor skal de også gro sammen med dig, således du får skabt dig en solid bund, der også er klar til den vækst, som du helt sikkert vil komme til at opleve, når først du vælger at flytte en del af din forretning ud i det online forum.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.