Annonce
Fyn

Du kan stadig nå at blive en del af prisfesten: Odin Award oplever stor interesse for ny kategori

I 2020 gjorde coronapandemien det umuligt at afholde store shows. Odin Award blev helt aflyst, mens IværksætterOdense-prisen blev uddelt i mere ydmyge rammer og gik til virksomheden Natureventyr. I år regner arrangørerne dog med, at det er muligt at gennemføre prisuddelingen under et stort show og med efterfølgende fest i Dok5000. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Du kan stadig nå at nominere lovende iværksættere til årets Odin Award, som byder på fire priser, et stort show og efterfest med mulighed for at netværke.

Odense: Man behøver ikke nødvendigvis at have udviklet en app eller arbejde med robotter og smart software for at blive hyldet på den store scene, når Odin Award som en del af Odenses Iværksætterfestival bliver afviklet i Dok5000 torsdag den 11. november.

Som noget nyt er der også en Odin Concept-pris til årets nye og mest innovative koncept, og det har flere lovende iværksættere allerede fattet interesse for. Foreløbig er det i hvert fald den kategori, der har fået flest tilmeldinger, fortæller eventmanager Sara Eckhardt fra Coworking Plus, der står bag Odin Award i samarbejde med Odense Iværksætter Service.

I år er det et kriterium, at de nominerede virksomheder arbejder med mindst ét af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling.

Fra artiklen

Arrangørerne vil imidlertid gerne have endnu flere lovende iværksættere på banen. Det gælder også i hovedkategorien Odin Award, der gives til en startup, som har gjort det ekstraordinært godt, og i kategorien Odin Tech, der er målrettet virksomheder baseret på en teknologisk, digital eller datadreven løsning.

Annonce

Årets pris er en sammenlægning af Odin Award og Odense Iværksætterpris, og tidligere er virksomheder som Shipmondo, Robot Nordic, Proxima Centauri og Natureventyr blevet hyldet som vindere af priserne.

I år er det et kriterium, at de nominerede virksomheder arbejder med mindst ét af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling. Til gengæld kan vinderne foruden hæderen også se frem til en vindercheck på 40.000 kroner i hovedkategorien, mens der er 20.000 kroner til vinderen af både Odin Tech og Odin Concept-kategorierne samt 10.000 kroner til vinderen af Odin Young, hvor deltagerne udvælges gennem forløbet "Fonden for Entreprenørskab - Projekt Edison".

I de tre øvrige kategorier er det muligt at nominere både sin egen og andres virksomheder frem til onsdag den 29. september via www.odinaward.dk.

Driver du ikke selv en virksomhed, der kan komme i betragtning til en af årets priser, kan du alligevel blive en del af fejringen og det store show for Odenses mest lovende iværksættere, hvor der udover prisuddelingen også vil være foredrag og efterfest.

Det er gratis, men det kræver, at du bestiller en billet på www.odinaward.dk.

Odin Award

IværksætterOdense-prisen og Odin Award smelter sammen og bliver til én pris, der til gengæld bliver uddelt i fire forskellige kategorier ved en stor prisfest i Dok5000 torsdag den 11. november.

Odin Award: Gives til en startup, der har gjort det ekstraordinært godt. For at komme i betragtning til hovedprisen, skal virksomheden være etableret efter 2017, have minimum to ansatte inklusive ejeren, være registreret i Odense og arbejde med mindst ét ud af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Odin Tech: Virksomheden skal være baseret på en teknologisk, digital eller datadreven løsning, og prisen uddeles til en startups med software, web, digitale koncepter eller teknologi som et afgørende element i virksomhedens produkter. Virksomheden skal være etableret efter januar 2019, have minimum én ansat inklusiv ejeren, være registreret i Odense og arbejde med mindst ét ud af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Odin Concept: Uddeles til et nyt, innovativt koncept. Virksomheden skal være baseret på en unik, smart eller nytænkende ydelse, servicekoncept eller tjeneste, og den skal være etableret efter januar 2019. Der skal være minimum én ansat inklusive ejeren, og virksomheden skal være registreret i Odense og arbejde med mindst ét af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Mindst én ejer skal arbejde fuld tid i virksomheden.

Odin Young: Bedste forretningsidé fra folkeskolen. Eleverne deltager i det landsdækkende "Fonden for Entreprenørskab - Projekt Edison", og de tre bedste odenseanske hold nomineres til Odin Young. Man kan derfor ikke nominere i denne kategori.

Tilmeldingen foregår via www.odinaward.dk. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 29. september.

Annonce
Annonce
Østjylland

Dansk firstmover på genbrug af plast i opråb: Genanvend nu i stedet for at brænde plastik af

Annonce
Fyn

Podcast: Da Tokes datter måtte genoplives, gav han sig til at hjælpe andre

Annonce
Østjylland

Arkitektfirma skiftede navn for at komme mere i øjenhøjde med kunderne: Nu er de nomineret til pris

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Droner bruges mere og mere til transport: Om ti år er de lige så almindelige som biler

Erhverv

Reick Møbler kørte fint forbi coronaen

Erhverv

Klumme: Er din direktør lønnen værd? Hvad med 155.000 kroner om dagen?

Erhverv

Klumme: 60 mio. kr. til digitalisering af SMV’er - Sådan får du del i puljerne

Erhverv

Klumme: Efter coronaen - Afviklingen af moms- og A-skattelån

Vestjylland

Se billeder: Velbesøgte messer for transport og entreprenørmaskiner

Annonce