Annonce
Storkøbenhavn

Drømmefabrikken for ambitiøse atleter og karrierefolk

Thomas Kjærbye og Jacob Baagøe står klar til at skræddersy en detaljeret og databaseret træningsplan for ambitiøse personer, der ønsker at gøre en forskel som atlet eller i erhvervslivet. Foto: Jan Jeppesen.
Vil du være stærkere - fysisk og mentalt - tabe dig eller genoptræne efter en skade, så er PerformanceLab i Kløverbyen et forholdsvist nyt koncept. Her står trænere og fysioterapueter klar til at hjælpe alle ambitiøse erhvervsfolk og topatleter.

KLØVERBYEN: Det er en kompetent kvartet, der står bag PerformanceLab i Kløverbyen på Amager.

De fire medejere er håndboldlandsholdsspilleren Mikkel Hansen, den tidligere Superliga-spiller Thomas Kjærbye, fysioterapeut og fysisk træner for blandt andet det danske herreungdomslandshold i håndbold, Jacob Baagøe samt Eric Ziengs, virksomhedsejer, forfatter og marketing- og kommunikationschef i GoBoat.

Ved første øjekast ligner PerformaceLab et ganske almindeligt fitnesscenter med maskinpark og vægte. Men sandheden er en helt anden. Her tegner man ikke medlemskab eller pruster og stønner sammen med en masse andre svedige kvinder og mænd.

Annonce

Teksten på den ene sidevæg ved indgangen forklarer baggrunden for træningsfællesskabet:

'PerformanceLab hjælper elitesportsudøvere og andre ambitiøse personer med at skabe varige forbedringer i deres performance i hverdagen, erhvervslivet og sporten. Vi arbejder databaseret med træning, fysioterapi og genoptræning. Sammen sætter vi ambitiøse mål. Og vi stopper ikke før, vi har hjulpet med at nå dem.'

Indledende snak

Eller sagt med Jacob Baagøes ord:

- Vi har skabt det ultimative sted, fordi det er svært at få et 360 graders forløb med en person på en almen fysio-klinik. Her kan vi tilbyde fysioterapi og fysisk træning, tage hånd om den enkelte person døgnet rundt og tilknytte en person, der blandt andet har sundhedsansvaret i forhold til, hvordan personen sover, drikker og spiser. Om du er topatlet eller erhvervsleder er behovet det samme. Man kan ikke træffe svære beslutninger, hvis man ikke er fysisk og mentalt på toppen.

PerfomanceLab er ikke et sted for personer, der blot ønsker at pumpe jern halvanden time om ugen. Jacob Baagøe fortæller, at der er plads til personer, der vil investere i sig selv:

- Vi tager en indledende snak med personen for at finde ud af, om der er behov for kompetent vejledning. Når vi går i gang, samler vi data sammen i forhold til søvnkvalitet, hydrering og alt det andet, der hører med til at skabe en perfekt hverdag. Denne viden danner rammen for, hvordan vi kan tilrettelægge den bedste træning til personen.

Kløverbyen

  • I Kløverbyen finder du bygninger med et originalt industrielt look, som huserer mange kreative virksomheder, fordelt på en masse forskellige brancher med virksomheder som Puma, By Malene Birger, Metronome eller PerformanceLab.
  • Kløverbyen har en rig historie, der strækker sig mange år tilbage, som oprindeligt var ejet af De Danske Spritfabrikker tilbage i 1975 - kendt for deres spiritus.
  • I Kløverbyen har man valgt at bibeholde de gamle oprindelige facader og designet, så man kan få en fornemmelse af Kløverbyens historie fra dengang, det blev bygget frem til i dag.
  • Du finder PerformanceLab på Raffinaderivej 8, 2300 København S.

- Den unge ambitiøse fodboldspiller skal også være klar til at træffe nogle valg. En dag ringer kammeraterne fra Jylland og fortæller, at de er på vej. Fodboldspilleren er blevet uddannet i søvnbehov, så tager han ud med drengene og får en dårligere træning dagen efter, eller træffer han en beslutning ud fra sin viden? Som regel vil han træffe den rigtige beslutning, for han kender risikoen for ikke at kunne præstere, forklarer Jacob Baagøe.

Annonce

En fjer i hatten

I det 400 kvadratmeter store træningscenter er der dagligt fodboldspillere, der nyder godt af synergien fra den databaserede træning og Thomas Kjærbyes erfaring som både spiller og fysisk træner i klubber som Lyngby, FC København og FC Midtjylland.

Og direktør Rasmus Thomhav lægger ikke skjul på, at det er en fjer i hatten, at håndboldstjernen Mikkel Hansen er en del af medejerskabet:

- Med Mikkel Hansens netværk og vores ekspertise hjælper vi også mange håndboldklubber- og spillere. Vi baserer vores træning på data, blandt andet med iltoptagelsestests og løbende dataindsamling hos atleterne. Det minimerer skadesrisikoen og sikrer bedre performance hos spillerne. Den måde at arbejde med sportsudøvere på, stiller vi også til rådighed for fodboldverden. Og her er Thomas Kjærbye den oplagte partner, forklarer han.

Selvom PerfomanceLab er allround og tilbyder mange forskellige typer træning og fitness, er en af grundpillerne, at fysioterapeuterne behandler genoptræningsforløb efter skader. Det er også muligt at få strikket et forløb sammen, hvor trænings- eller genoptræningsforløbet sker online.


Det er bevist, at en erhvervsleder træffer dårlige beslutninger, hvis den fysiske og mentale balance halter

Jacob Baagøe
Annonce
Annonce
Randers

Kabinefabrik kræver ikke, at medarbejdere viser coronapas, men alternativet er krav om mundbind

Annonce
Østjylland For abonnenter

Holch Povlsen og prins Joachim taber penge i Horsens-selskab: Omsætningen dykkede efter Wedells exit

Annonce
Erhverv

Lizette Risgaard: De Konservatives finanslov er gift for vores samfund

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Erhvervsredaktøren: Nu trækker vi lod om den grønne omstilling

Fyn

Kendt erhvervsmand lod drømmejobbet i efterretningstjenesten ligge for at blive iværksætter: Jeg stræber altid efter at gøre tingene lidt bedre

Østjylland

Stærkere sammen: Konkurrerende firmaer hjælper hinanden med rottebekæmpelsen landet over

Erhverv For abonnenter

Frygtet svinesygdom rykker nærmere og nærmere Danmark: Rigtig mange bønder er her ikke i morgen, hvis den krydser grænsen

Vestjylland

Offshore-møller har givet RG Rom Gummi vind i sejlene: - Vi håber at kunne åbne en afdeling i USA

Vestjylland

Søren V. Jensen vælger vækst på vestjysk: - Vi har ikke glemt, hvordan det var i 2008

Annonce