Annonce
Storkøbenhavn

Djævlens køkken genåbner som pop-up restaurant med Michelin kok

På Lucifer møder du som det første den 28 meter lange bar, inden du finder vej til restaurant Cielo, som er gemt bag tunge mørke gardiner. Foto: Sine Bindslev Caspersen
Efter at have været nedlukket i over halvandet år er restaurant Lucifer klar til at åbne dørene igen med helt nye italienske kræfter i køkkenet, eksklusiv club-stemning og bløde lukketider.

I efteråret 2019 åbnede restauranten og feststedet Lucifer på Store Kongensgade i indre by. Navnet refererer til djævlen, som konceptet bærer præg af med en brændende Lucifer bronzestatue, en 28 meter oval okker-ild-farvet kæmpebar og masser af spejle, så du kan se sig selv i øjnene, mens du følger dine lyster og slipper dine indre dæmoner fri.

Som alle andre restaurationer blev Lucifer ramt af corona-nedlukningen i foråret 2020 og har ikke åbnet op siden. Før nu!

Ifølge Morten Angelo, brand manager for Sovino Brands, har det været vigtigt at kunne genåbne med det helt rigtige team, som i dette tilfælde er Michelin kokken Antonio Di Crisco, der de sidste 10 år har været køkkenchef hos den nu lukkede Michelin restaurant Era Ora.

Annonce

Era Ora havde en levetid på hele 37 år og blev udnævnt til den bedste italienske restaurant i Danmark tre gange, og blev også blevet kåret til den bedste italienske restaurant uden for Italien.

Derfor er der selvfølgelig italiensk på menukortet, da Lucifer 12. november slog dørene op til pop-up restauranten Cielo.

Himmelske anretninger hos djævlen

Cielo betyder ’himmelsk’ på Italiensk, hvilket er meget passende, når selveste djævlen huserer i baren.

- Her er ingen a la carte, men kun én menu at vælge imellem, så du skal ikke tage nogle beslutninger her. Du skal bare nyde det hele, fortæller Morten Angelo.

Lucifer tilbyder 10 serveringer, som også fås i en vegetarudgave. Her skal du blot tilvælge hvad du vil drikke, ud fra det store lager af italienske vine.

Hos Pop-up Cielo er der plads til 75 spisende gæster. Maden tilberedes i et åben køkken, med kig til grillen og den brændende Lucifer statuette. Foto: Sine Bindslev Caspersen

Du kan besøge pop-up Cielo i hele november og december 2021. Det kan lyde underligt ikke at vende tilbage med et fast koncept efter halvandet års nedlukning, men det er ifølge Morten Angelo, helt bevist:

- Fordelen ved pop-ups, er, at der hele tiden er noget nyt at komme efter. Hvad der skal ske til januar, ved vi ikke endnu.

Annonce

Lucifer er klar til nattelivet

Én ting, vi kan være sikre på, er, at Lucifer er tilbage som vært i nattelivet med luksuriøs og løssluppen stemning, som var du på et internationalt hotel med en Dj’ hængende under loftet og nytænkende cocktails i baren.

Når du gæster Lucifer bliver du budt velkommen af nogle yderst velklædte dørmænd, som bidrager til den eksklusive stil, som restauranten gerne vil skabe. Foto: Sine Bindslev Caspersen

Restauranten er gået fra 120 til 75 spisepladser, hvilket er med til at optimere dansevenligheden, og gøre stedet mere club-agtig i de sene timer.

Baren har åben hver torsdag til lørdag fra klokken 17.00 med ”bløde lukketider”.

Du finder pop-up Cielo hos Luficer på Store Kongensgade 59.

Annonce
Annonce
Vestjylland For abonnenter

Kronprinsen og fodboldstjernerne går i tøj fra Ringkøbing: Frederik og Casper sælger eksklusive jakker til de kendte

Annonce
Erhverv

Klumme: Familieoverdragelse af fast ejendom kan fremover ske efter en +/-20%-regel

Annonce
Erhverv

Klumme: Højt afkast til lav risiko - undervurderer du også din tidshorisont?

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Juryen måtte skride til afstemning for at finde en vinder: Cane-Line er Fyns bedste til vækst

Erhverv

Midtjyske iværksættere har fundet en god opskrift: Solenergi giver sundere og bæredygtig madlavning i Afrika

Erhverv

Klumme: Ønskelisten til den danske investorkultur

INSPIRATIONSPRISEN

Torben Larsen viser vejen i kampen mod mangel på arbejdskraft: Derfor fortjener han Inspirationsprisen

Østjylland

Ny bog guider: Sådan undgår du, at din klimatale bliver tom snak

INSPIRATIONSPRISEN

Jesper Refning modtager Inspirationsprisen på Fyn: Han tror på mennesket og sætte kollegerne fri til at lede selv

Annonce