Annonce
Erhverv 112

Direktør: Alle er ikke lige hårdt ramt

Carina Christensen, direktør for transport- og logistikvirksomhedernes brancheorganisation ITD, mener ikke, at trængslerne for Padborg-virksomhederne tegner en generel tendens. Arkivfoto: Timo Battefeld
Transport- og logistikvirksomhederne i Danmarks transportmekka i Padborg lider hårdt under coronakrisen, men det er ikke en general tendens, mener Carina Christensen, der er direktør for brancheorganisationen ITD.

Padborg: ITD, brancheorganisation for danske transport- og logistikvirksomheder, der har hovedsæde i Padborg, mener ikke, at de virksomheder, Avisen Danmark har talt med, er eksponenter for en generel tendens.

- Billedet er meget blandet. Nogle sektorer er gået helt i stå og andre oplever en nedgang, men der er også dem, der har travlt i de her tider, siger Carina Christensen, som er direktør for ITD.

- Det afhænger meget af, hvad man kører med og hvorhen, mener hun, som erkender, at Europa er en udfordring, når man transporterer varer.

I Danmark tales der om at slække på restriktionerne, mens andre lande er et helt andet sted. Der er altså tale om "wild west"-tilstande.

- I nogle lande skal man i karantæne i 14 dage, hvis man kommer hjem som chauffør. I andre lande ikke. Det gør det ikke nemt at være en international transportoperatør. Der er meget, man skal forholde sig til hele tiden, siger Carina Christensen.

Annonce
Annonce
Fyn

Plan Organic ramt af læbestiftseffekten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Annonce