Annonce
Erhverv

Den digitale platform PengeProfilen har flyttet sit fysiske hovedsæde fra Djursland til Aarhus

Administrerende direktør Michael Bak er skaber og leder af den nye digitale platform PengeProfilen, der hjælper private med at får den helt rigtige aftale med den finansielle verden. Bak flytter nu sit hovedsæde og sine 13 medarbejdere fra Djursland til Aarhus - nærmere bestemt Højbjerg. Privatfoto
Pengeprofilens skaber og administrerende direktør Michael Bak er med 13 medarbejdere flyttet fra Djursland til Højbjerg. Her fra Oddervej glæder de sig til at indtage - om ikke verden - så i hvert fald resten af Danmark.

Aarhus: En ny digital platform, der hjælper med at finde det perfekte match mellem de finansielle virksomheder og deres kunder PengeProfilen har valgt at skifte lokalitet, idet tjenestens skaber og direktør Michael Bak sammen med 13 medarbejdere er flyttet fra Djursland til Aarhus.

Den nyåbnede platform tilbyder ganske almindelige kunder at oprette en profil for deres privatøkonomi. Profilen kan - i digital og anonym form - ses af alle samarbejdende banker og realkreditinstitutter.

På et konkret og korrekt grundlag kan de så vælge at give kunden et tilbud, der er bedre end deres nuværende. Og kunden er derefter frit stillet til at vælge, om vedkommende vil afslå eller tage imod det tilbud, der matcher dem bedst.

Privatøkonomisk besparelse

- Vores brugere har ind til videre opnået en gennemsnitlig årlig besparelse på 11.453 kroner, siden PengeProfilen åbnede for tre måneder siden. Og på grund af coronakrisen og de efterfølgende rentesvingninger på de fastforrentede realkreditlån vil mange boligejere i den kommende tid kunne opnå endda meget store besparelser på at lægge deres realkreditlån i udbud, fortæller administrerende direktør Michael Bak.

- Vi er certificeret af NemID, godkendt af Tinglysningsdomstolen og CPR-registeret. Derfor kan vores brugere trygt give os lov til at behandle deres fortrolige oplysninger og at trække information om deres privatøkonomi. Vores særlige godkendelser gør for det første, at det bliver nemt og delvis automatisk for vores brugere at oprette en profil. For det andet kan de finansielle virksomheder stole på de informationer, der ligger på en persons profil - og dermed give bindende tilbud, fortæller Michael Bak.

Det hele er gratis for brugerne, for det er de finansielle virksomheder, der pænt får lov til at betale gildet.

Annonce
Annonce
Fødevarer

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Annonce
VÆKST

Preben har vækst i sit livsværk nummer to: - Min kone mente ikke, jeg var klar til at gå pension

Annonce
Fødevarer

Populær remoulade får bedre produktionsforhold

Annonce
Forsiden netop nu
BYGGERI

HPH Totalbyg i fremgang - øger omsætning med 50 procent

Lov & ret

Klumme: Momsfritagelse af transportydelser kræver direkte tilknytning

Randers

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Erhverv For abonnenter

Stærke sager: Andreas og Emil satser stort på produktion af sennep i Svendborg

Østjylland

Marketingbureauet ZUPA ZITA overtager Norlys' inhouse bureau

ØKONOMI

Regeringen styrker lånemulighederne for små erhvervsdrivende

Annonce