Annonce
Sydjylland

De har mere end 25 års erfaring med skønhed: Tager også mændene under kærlig behandling

Rasma Stempliene og Kim Maria Dahl har mere end 25 års erfaring med skønhed. Nu står de i spidsen for Cosmelia. Foto: Flemming Larsen
Rasma Stempliene og Kim Maria Dahl står i spidsen for Cosmelia i Vedelsgade, der henvender sig til både kvinder og mænd.

Vejle: Et gammelt ordsprog siger, at "skønhed kommer indefra" - og i en større grad, end man skulle tro, er ordsproget sigende.

En smilende kosmetolog Kim Maria Dahl, minder mig om det. Hun tager imod i Vejles nye skønhedssalon, Cosmelia, der lørdag åbner i Vedelsgade 75A, og hvor hun sammen med negletekniker Rasma Stempliene er klar til at tage mod såvel kvinder som mænd med en bred vifte af behandlinger.

Cosmelia er stiftet af Seyed Eghbal Shah Sadat for tre måneder siden, og siden har han brugt al sin tid på at indrette de 125 kvadratmeter, der ud over tre behandlerrum rummer en hyggelig lounge, hvor man kan slappe af før og efter behandlingen.

Annonce

Alle små piger burde få at vide, at de er smukke – også selvom de ikke er.

Marilyn Monroe
Som negletekniker er Rasma Stempliene med et at fuldende billedet hos Vejles nye skønhedssalon. Foto: Flemming Larsen

Stor erfaring

- Rasma og jeg har arbejdet med skønhed i mere end 25 år. Og mavefornemmelsen var bare der, da Seyed tilbød os, at vi skulle stå i spidsen for Cosmelia.

- Med vores brede vifte af behandlinger henvender vi os til et bredt publikum - og til såvel mænd som kvinder, smiler Kim Maria Dahl, der som uddannet kosmetolog  glæder sig til at skulle lægge makeup, give ansigtsmassage, blege tænder, fjerne uønsket hårvækst og give fodbehandlinger.


selv om der ikke er så mange mænd, der får lagt neglelak på neglene, er der faktisk flere og flere mænd, der går op i blandt andet at have pæne negle - og som også går op i at have en pæn hud.

Rasma Stempling, negletekniker

Derudover tilbyder Cosmelia også diamantpeeling.

- Med diamantpeeling af huden får kunden en dybdegående rensning af huden, som fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber gløden i huden , siger Kim Maria Dahl, der nævner, at hun også kan fjerne rynker og uønskede ar, ligesom skønhedssalonen også har specialiseret sig i med leaser at fjerne tatoveringer.

Den daglige leder hos Cosmelia, Kim Maria Dahl, er uddannet kosmetolog, og har som sin kollega stor erfaring. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Både mænd og kvinder

Kim Maria Dahl bliver daglig leder af Cosmelia, og for at fuldende rækken af behandlinger vil man også i salonen møde Rasma Stempling, der som nævnt har stor erfaring som negletekniker.

Rasma og jeg har arbejdet med skønhed i mere end 25 år. Og mavefornemmelsen var bare der, da Seyed tilbød os, at vi skulle stå i spidsen for Cosmelia.

Kim Maria Dahl, kosmetolog og daglig leder af Cosmelia

-   Kim og jeg supplerer hinanden godt. Flotte negle er med til at fuldende det samlede skønhedsbillede.

- Og selv om der ikke er så mange mænd, der får lagt neglelak på neglene, er der faktisk flere og flere mænd, der går op i blandt andet at have pæne negle - og som også går op i at have en pæn hud, forklarer Rasma Stempling, mens hun smilende kigger på denne skribents hænder.

Derfor har man hos Cosmelia også en forventning om, at der vil være mange mænd blandt kunderne.

Vejles nye skønhedssalon vil holde åbent på forskellige tidspunkter, afhængigt af tidsbestillingerne.

- Men vi vil være disponible mellem klokke 8 og 21, lyder det fra kvinderne, der endnu engang minder mig om, at skønhed kommer indefra.

Åbningen markeres lørdag klokken 11 ved en reception på adressen.

Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Lines hjerneskadede søn gav hende idéen til at starte virksomhed: Har hjulpet ham til at bedre liv og nu skal andre have samme mulighed

Annonce
Sydjylland For abonnenter

På få år er Modulex gået fra underskud til to-cifret millionoverskud: - Vi kan næsten ikke rekruttere hurtigt nok

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Kæmpe tøjfabrikant er nødt til at investere millioner i ny lagerhal for at følge med: Se videoen af det højteknologiske lager, hvor 36 robotter suser rundt

Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Erhverv

DI-topchef vil skabe et stærkere produktionsdanmark

Erhverv

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Vestjylland

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Sydjylland

Kolding Havn hiver millioner i land - og leder efter ny direktør efter sag om skjult regning fra luksushotel

Erhverv For abonnenter

Fynbo med fem robotfirmaer: Søren Juul køber op og skyder mange flere penge ind i robotterne

Annonce