Annoncørbetalt indhold

De 3 mærkeligste traditioner som kun danskere har

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi danskere er noget særlige, for selvom vores land er småt og vi mest af alt er kendt for at være ægte vikinger, vores minimalistiske design og måske vores velfærdssystem, så har vi også mange andre ting, som gør os helt unikke - og måske lidt underlige i andres øjne.

Vi danskere har virkelig mange traditioner, som vi slet ikke tænker over, fordi de falder os helt naturlgit. Men hvis man lige zoomer ud, og ser på de traditioner, som vi har, så kan man faktisk godt forstå, hvorfor nogle udlændinge, synes at vi er skøre.


Julefrokost

I Danmark er det helt normalt at fejre juletiden, ved at sidde til bords os spise en masse mad med vores familie og kolleger.

Maden er ikke bare mad, men skal være julemad, i form af både medister, flæskesteg, stegte sild og måske også risalamande. Vi spiser rugbrødsmadder med fiskefilet, æg og rejer og leverpostej. Det kan ikke blive mere dansk.

Bortset fra, at vi også drikker os sanseløst berusede i øl og en masse snaps - dette uanset om man holder julefrokost for med sin familie eller sit arbejde. Noget, der i andre lande, ville være fuldkommen utænkeligt at gøre med sin chef eller mormor.

Særligt firma-julefrokoster, kan næsten virke skræmmende for udlændinge som bor og arbejder i Danmark. Særligt, når man kombinerer julefrokosten med pakkeleg eller en tur i bowlingecenteret.

Det er nemlig helt normalt, hvis man eksempelvis holder julefrokost i Roskilde, at starte julefrokosten ud med en konkurrence på bowlingebanen, hvor man drikker shots, når man får strike og drikker af et øltårn, mens man venter på sin tur.

Derudover er det heller ikke usædvanligt at man hyrer et stripper bureau som kan komme med underholdning eller en anden form for underholdning i form af komikere eller lignende


Kanel på sin 25 års fødselsdag

Denne tradition er egentlig en jysk tradition, men er både kommet til Fyn og Sjælland de seneste år. Oprindeligt er det en tradition, som man kun bruger mod folk, der er singler, når de fylder 25, men flere og flere får den morbide overraskelse uanset forholdsstatus.

Hvis man fylder 25 bliver man slæbt ud på gaden af sine vandet og bundet fast til eksempelvis en lygtepæl. Herefter bliver man så overhældt med kanel.

Hvis man stadig ikke er i et forhold, når man er fyldt 30, kan man forvente samme behandling, denne gang med sort peber.

Ja, det er underligt, og nej det er ikke særlig sjovt. Men traditioner er traditioner.

Studenterkørsel

I en uge i juni, ville vi alle ønske, vi igen var 18 år gammel og netop får studenterhuen på.

Studentertiden er præget af mange finurlige traditioner, som at skære en bølge i indersiden af huen, hvis man har badet nøgen eller klippe en revne i skyggen, hvis man har kastet op, mens man har haft huen på.

Udover disse underlige traditioner, så kører alle studenterne rundt i deres hjemby og besøger hinandens hjem. Imens drikker de og får andre biler til at dytte af dem eller vinke.

I gamle dage kørte man rundt i hestevogn, men nu er det åbne lastbiler, som man kører i, der er lavet til netop studenterkørsel.

På de forskellige stop hos forældrene, bliver der serveret lidt mad og lidt til de tørstige, herefter kører man videre, og det fortsætter i en hel dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.