Annonce
Østjylland

Dansker får plads i prestigefyldt teknologiråd om Internet of Things

- Som medlem af bestyrelsen vil jeg særligt fokusere på at påvirke Interneet of Things-standarder på europæisk plan, fordi det vil forbedre danske virksomheders eksportmuligheder, siger Bo Sejer Frandsen. PR-foto
Bo Sejer Frandsen repræsenterer som direktør for it-forum mere end 450 midt- og sydjyske virksomheder, der har fokus på it og digitalisering. Nu kan han bringe deres synspunkter op i den europæiske alliance for Internet of Things Innovation.

Aarhus: Direktør for IKT-klyngen, It-forum, Bo Sejer Frandsen, får nu en plads i ledelsen af den europæiske alliance for Internet of Things Innovation. Det er gode nyheder for danske SMV-virksomheder, der nu får direkte adgang til at påvirke europæiske IoT-standarder og lovgivning, vurderer It-forum.

Bo Sejer Frandsen repræsenterer som direktør for it-forum mere end 450 midt- og sydjyske virksomheder, der alle har det til fælles, at de har fokus på it og digitalisering som et konkurrenceparameter.

En af de teknologier, der står højt på dagsordenen i mange virksomheder, er Internet of Things, som kort fortalt handler om, at de ting, vi omgiver os med i stigende grad bliver forbundet til internettet: Som skraldespanden, der selv fortæller, hvornår den vil tømmes, så renovationsmedarbejdere ikke kører ud for at tømme halvtomme skraldespande.

Annonce

Dansk know-how i søgelyset

- En af de største udfordringer med Internet of Things har hidtil været sikkerheden. Der er stor forskel på, hvordan IoT-produkter bliver godkendt i de forskellige EU-lande. Det er et problem, som den europæiske organisation AIOTI arbejder på at løse, og som medlem af ledelsen vil jeg naturligvis tale danske virksomheders sag, fortæller Bo Sejer Frandsen i en pressemeddelelse.

For danske virksomheder kan Bo Sejer Frandsens plads i AIOTI også medføre direkte kontakt til nogle af de helt store spillere på IoT-området.

- Jeg vil som repræsentant for danske virksomheder fungere som løftestang for at promovere dansk know-how på området, siger Bo Sejer Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Pillefyrsproducenter er på vej mod overskud

Annonce