Annoncørbetalt indhold

Danish Stevedore er glade for Randers Havn

PR-foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Langt de fleste af Danmarks købstæder ligger ud til enten hav eller å. Det gælder også for Randers, hvis ord i århundreder har været essentiel for handelen, og hvor byens udvikling stadig er tæt forbundet med dens travle havn. Logistik-firmaet Danish Stevedore er en af de virksomheder, der dagligt arbejder og investerer i Randers Havn.

Allerede for enden af Randers Fjord ved den lille lystbådehavn Udbyhøj, starter opgaven for de ansatte hos Danish Stevedore. Skibene, de betjener, skal nemlig først bugte sig 30 kilometer ind til Randers Havn, før de kan lægge til kaj. Og når man laster og losser korn, skærver, sten og træstammer til og fra fartøjerne, handler arbejdet ikke kun om at flytte ting fra A til B:

Annonce

- En veludført logistikopgave handler også om kommunikation. Når der er et skib på vej, tager vi sammen med kollegerne i SDK Shipping kontakt og guider det fra indsejlingen og hele vejen gennem orden, indtil skibet når Randers Havn. På vejen har vi ajourført os om skibets konstruktion, så vi ved hvor og hvordan lasten ligger, og når skibet kommer til kajen, hjælper vi det med at lægge til, og begynder at losse godset, forklarer Kim Lindblad, der er regionsdirektør for Danish Stevedore.

Egen maskinpark gør arbejdet effektivt

’Stevedore’ er det engelske ord for en havnearbejder, og dem har Danish Stevedore 30 af i Randers Havn, som dagligt står for kommunikationen med skibene og den konkrete losning og lastning af varerne. De kan enten komme stykvis, som for eksempel sække, eller i bulk, hvilket stiller forskellige krav til de maskiner, som bruges til den enkelte opgave.

- Vi ejer vores egne vogne, kraner og maskiner, hvilket er sjældent for private aktører. På den måde kan vi være ekstra fleksible og effektive og spare tid og penge for vores kunder, fordi vi hurtigt kan flytte hele servicen derhen, hvor kunden ønsker det, og tilpasse materielet efter opgaven. Bæredygtighed er også vigtigt for os, og vi er i gang med et udbytningsprogram, så vi får mere miljøvenlige maskiner, siger Kim.

En glæde at bidrage til fremtidens by 

Danish Stevedore er en afdeling af den meget større logistikvirksomhed SDK FREJA, der faciliterer aktiviteter indenfor logistik, shipping, fragt samt services til cruise-industrien på det danske og internationale marked. Danish Stevedore har fast adresse i Randers Havn, hvor man nyder at bidrage til et lokalområde i rivende udvikling.

- Det er en glæde at arbejde i en by, hvor havnen er centrum for nye anlæg og byggeprojekter. I flere af Danmarks bysamfund er havnene under afvikling, men ikke i Randers. Havnen er et aktiv i samspil med byens udvikling, og vi er stolte af at være en vigtig del af den infrastruktur, som skaber grundlaget for fremtidens lokalsamfund, slutter Kim.

Annoncen er produceret af JFM´s kommercielle afdeling i samarbejde med Danish Stevedore A/S

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Industri og produktion For abonnenter

Ulykke på golfbanen fik direktør til at tage sit liv op til revision: Har solgt sit 'hjertebarn' til konkurrent

Landbrug og fødevarer For abonnenter

Først fik Gittes mand en blodprop, og i weekenden brændte hendes ishus: - Det er bare et træhus. Ingen er kommet til skade

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Job og arbejdsliv

Mor og datter overtog tankstation med blomsterhandel, spillehal og butik: - Vi har ikke fortrudt et eneste øjeblik

Østjylland

Lav arbejdsløshed får flere firmaer i sving med medarbejdertrivsel: Få Thomas Vestergaards tre bedste råd til at lykkes med indsatsen

Job og arbejdsliv

Virksomhed med ekspertise i medarbejdermålinger hyrer udviklingskonsulenter på stribe: - Der er ikke plads til, at folk ikke føler sig godt behandlet

Handel og service

Vil du se en gammel forlystelsespark i forfald?: Nye ejere af Fyns Sommerland åbner porten efter overvældende interesse

Handel og service

Camilla flygtede fra Interflora: Nu har hun fået overskud og kreativiteten tilbage

Hotel og restauration For abonnenter

Efter 'grotesk' langsom konkursbehandling må hotel stadig holde lukket: 100 bookinger er gået tabt, mens både gælden og frustrationerne vokser