Annonce
erhvervplus

Corona rammer vækstkonkurrence: Regionsfinaler bliver virtuelle

- Nu kaster vi alle kræfter ind på at gøre årets regionale finale-event til en god og spændende virtuel oplevelse, siger Søren Smedegaard Hvid, direktør, EY Entrepreneur Of The Year. Foto: Jakob Haugaard Christiansen
I juni blev den globale finale i vækstskaber-konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year afholdt som en virtuel begivenhed på grund af corona-restriktioner. Nu sker det samme med årets regionskåringer i Danmark.
Annonce

DANMARK: Krydserne var sat i kalenderen til årets regionale kåringer i vækstskaber-konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year sidst på året.

De skulle have fundet sted i slutningen af november og begyndelse af december, men nu bliver de i alt seks regionsfinaler i stedet samlet til én stor virtuel event.

Det sker af hensyn til sikkerhed og restriktioner i lyset af Covid-19 udviklingen i Danmark.

- Ingen kender situationen sidst i november, men vi vil uden tvivl fortsat have restriktioner på grund af Covid-19. Derfor må vi finde en ansvarlig, fornuftig og anden måde at gennemføre på end oprindelig planlagt, og det bliver derfor med en virtuel kåring, siger Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year i Danmark.


Alle i erhvervslivet er i denne tid vant til at gøre tingene på nye måder og se nye muligheder. Vi har mødt hundredvis af stærke virksomhedsejere i årets konkurrence, og de lader sig ikke slå ud af modgang.

Søren Smedegaard Hvid, direktør, EY Entrepreneur Of The Year


De regionale finaler i EY Entrepreneur Of The Year bliver nu i stedet en fælles begivenhed for for hele landet onsdag 2. december 2020, og selvom Søren Smedegaard Hvid er ked af, at det ikke er muligt at samle vækst-Danmark med deltagere og finalister med fysisk fremmøde som normalt, så skruer han alligevel forventningerne i vejret.

- Alle i erhvervslivet er i denne tid vant til at gøre tingene på nye måder og se nye muligheder. Vi har mødt hundredvis af stærke virksomhedsejere i årets konkurrence, og de lader sig ikke slå ud af modgang. Den indstilling tager vi med os, og nu kaster vi alle kræfter ind på at gøre årets regionale finale-event til en god og spændende virtuel oplevelse, forklarer direktøren.

Han oplyser samtidig, at det endnu ikke er besluttet, om den nationale finale i januar 2021 gennemføres fysisk, virtuelt eller som hybrid. Den er datosat til torsdag 21. januar.

Programmet for den digitale, regionale EY Entrepreneur Of The Year 2020-kåring ligger endnu ikke klar, men Erhverv+ er selvfølgelig med - både op til, under og efter finaledagen - også med uddelingen af konkurrencens nye pris, Inspirationsprisen.

Arrangøren bag EY Entrepreneur Of The Year har i øvrigt prøvet det virtuelle format før. Så sent som i juni blev den traditionsrige globale finale i vækstskaber-konkurrencen i Monaco aflyst og afviklet online i stedet.

Annonce