Annonce
Sydjylland

Compass Fairs rykker ind i hovedstaden

- Vi får en en unik mulighed for at blive leverandør til de største venues i Skandinavien, påpeger Henning Sørensen efter købet af PH Service A/S. Foto: Carsten B. Grubach
Messearrangør forventer øget omsætning på 30 procent efter opkøb.
Annonce
RØDEKRO: Det norskejede Compass Fairs, der har dansk hovedsæde i Rødekro, er med købet af virksomheden PH Service A/S rykket ind på det københavnske marked for messer, events og kongresser.
Dermed vokser den danske afdeling af den skandinaviske messearrangør og leverandør af messetekniske løsninger fra 22 medarbejdere til omkring 30 medarbejdere. PH Service A/S har gennem 35 år leveret messeopstillinger, strøm og lys til messer og events til stort set alle venues på Sjælland.
Administrerende direktør i Compass Fairs Danmark ApS, Henning Sørensen, lægger ikke skjul på, at købet af PH Service A/S er et drømmescenarie, der går i opfyldelse:
- Vi har i mange år haft et rigtigt godt samarbejde med PH Service A/S, der har et fantastisk ry i branchen. Med købet af PH Service A/S overtager Compass Fairs en veldrevet forretning samtidig med, at vi får en unik mulighed for at blive leverandør til de største venues i Skandinavien, påpeger Henning Sørensen.
Han ser frem til at supplere den palet af ydelser, som PH Service A/S har serviceret det københavnske eventmarked med, med de fullservice-løsninger, som Compass Fairs leverer. Det kan være møbler, indretning, projektstyring, design af messestande og et digitalt bestillingssystem.
- Vi kan spille på alle strenge og har specialister inden for alle messetekniske løsninger. Men vi går ydmygt til vores nye marked med et stort ønske om at samarbejde med alle parter, siger Henning Sørensen i en pressemeddelelse.
Annonce

Flere ansatte

Ejer af PH Service A/S Peder Hansen ønsker med salget at fokusere på sine andre selskaber og bestyrelsesarbejde.
- Compass Fairs har været en god samarbejdspartner i mange år. Derfor har jeg også truffet et positivt tilvalg om at sælge til lige netop Compass Fairs, som har størrelsen og musklerne til at tage PH Service A/S til next level, siger Peder Hansen.
Med købet af PH Service A/S forventer Henning Sørensen, at den danske del af Compass Fairs koncernen fordobler sin tekniske forretning, og at omsætningen kommer til at stige med 30 procent.
Compass Fairs har både dansk hovedkvarter, lager og eget kongrescenter i Rødekro. De syv medarbejdere fra PH Service A/S bevarer job og kontor- og lagerfaciliteter på Stamholmen tæt på København.
- Siden overtagelsen er der ansat yderligere seks medarbejdere, oplyser Henning Sørensen.

Compass Fairs

Hovedkvarteret for Compass Fairs ligger i Norge.
Virksomheden har omkring 100 medarbejdere i Danmark og har også filialer i Tyskland og Sverige.
Compass Fairs arrangerer både egne boligmesser og er totalleverandør og teknisk arrangør på andre arrangørers events, messe og kongresser.
Flere oplysninger på www.compassfairs.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Johnny har investeret 140 millioner i ny teknologi: Købte en robotarm til 350.000 kroner uden at vide, hvad han skulle bruge den til

Annonce