Annonce
Landbrug og fødevarer

Briançon gik konkurs, men genopstod som familievirksomhed: Sådan blev Karina og Kenneths populære bageri reddet

Der bliver ikke produceret helt så meget i Briançon som tidligere, men der er stadig masser af brød, kager og croissanter til de sultne kunder, der kommer forbi. Foto: Martin Kjærgaard.
Det er ikke lang tid siden, at skyerne over Briançon var kulsorte. Konkursen var indgivet, og livsværket var ved at blive lukket ned. Men midt i snakken med potentielle investorer, der ville redde virksomheden, fandt søskendeparret Karina og Kenneth Trosborg ud af, hvad der var vigtigst for både dem og bageriet.
Annonce
Annonce
Job og arbejdsliv

26-årige Caroline har fået opkald fra Løvens Hule: - Det er fedt, at vores produkt gør en forskel

Landbrug og fødevarer For abonnenter

Mads Pedersen hyrer folk til sin nye salatfabrik: - Vi løber en kæmpe risiko, men vi gør det rimeligt fortrøstningsfuldt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

DI stiller krav: Danmarks udfordringer kalder på en modig regering

Byggeri og anlæg For abonnenter

Sådan har de holdt sammen på firmaet i 20 år: - Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvad mine medarbejdere hedder, og hvordan de ser ud

Handel og service For abonnenter

Kendt tv-vært følger i oldefars fodspor og lægger grunden til en virksomhed i Kronjyllands hovedstad

Handel og service

Bestseller-milliardær får tilbagegang på flere millarder kroner: Alligevel er der stadig et stort overskud

Erhverv

Supermarkederne går i krig: Kæmpe prisdyk på smør - her finder du det billigst

Industri og produktion

Novo Nordisk tjener kassen på, at de rige i Hollywood hamstrer fedmemedicin - nu er der bare ikke nok til sukkersygepatienterne

Annonce