Annoncørbetalt indhold

Boost teamarbejdet med en erhvervscoach

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke nogen hemmelighed, at det i dag kan være svært at få ørenlyd på det store, brogede marked. Der er nemlig rigtig mange om buddet, og når du gerne vil gøre opmærksom på dig selv, dine ydelser eller din virksomhed generelt, handler det derfor for dig om at have gennemslagskraft.


Annonce

Det betyder, at der også internt skal være en energi og en motivation for at gribe effektivteten, nye projekter, opfylde strategier og i det hele taget at nå i mål med forventninger. Og det kan være særdeles svært.


Oplev udbyttet af professionel coaching til erhvervslivet

Når dine medarbejdere skal sørge for, at din virksomhed råber højt, skal de således se denne som mere end blot en arbejdsplads. Og derfor kan det for dig være tid til at gøre den måske vigtigste investering i din karriere og din vej til succes med din virksomhed.


Her er der tale om at gøre brug af professionel coaching til erhvervslivet, som du kan finde hos GROW2 i både Århus, København og resten af landet – online eller fysisk. Der er her tale om inspirerende og målrettet coaching udført af en Master certificeret erhvervscoach med mange års erfaring, som er blevet skræddersyet til lige præcis dine ledere, ansatte og teams.


Et godt tilbud til både den private og den offentlige virksomhed

De målrettede programmer er din garanti for, at arbejdsglæden vil komme tilbage i virksomheden, og derfor kan du med større sandsynlighed gå en innovativ fremtid i møde. Et coaching program gennem GROW2 henvender sig både til private og offentlige virksomheder, og derfor er det muligt for enhver forretning at opleve en personlig og faglig kompetenceudvikling for både ledere og medarbejdere. Fokus vil være på øget trivsel motivation og arbejdsglæde gennem et professionelt forhold, der sætter enkeltpersoner, grupper såvel som virksomheden generelt i en tankevækkende og kreativ proces.


Maksimér potentialet både fagligt og personligt og skab et godt arbejdsmiljø

Når du gerne vil være den leder, der inspirerer til en maksimering af både personligt og fagligt potentiale, er professionel coaching til erhvervslivet derfor en rigtig god investering – og det er ikke blot et resultat, du vil kunne nyde udbyttet af nu og her, men også i fremtiden, når der gradvist skabes en mere positiv og motiveret kultur i din virksomheds interne miljø.

Så hvad venter du på? Har du høje ambitioner for den måde, din virksomhed skal drives på, så tøv ikke med at kontakte en coach allerede i dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.