Annoncørbetalt indhold

Bliv bedre til den vanskelige samtale som leder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du arbejder som leder, er det uundgåeligt, at du skal igennem nogle vanskelige samtaler. Det kan blandt andet være samtaler om mistrivsel, stress, konflikter eller afskedigelse. Det er samtaler, der let kan blive følelsesbetonet, og derfor er der også en del ledere, der skyr dem. Det ændrer dog ikke på, at samtalen stadig skal tages.

Hvis du gerne vil blive bedre til at komme igennem den vanskelige samtale, kan du tage på kursus. Der findes nemlig kurser, hvor du kan blive bedre klædt på til at gennemføre en vanskelig samtale som leder. Du kan læse mere om det kursus i det følgende eller læs mere om den vanskelige samtale her.

Annonce

Det får du ud af kurset  

Når du tager på kursus i den vanskelige samtale, vil du først og fremmest opnå indsigt i, hvad de fleste vanskelige samtaler egentlig handler om. Det vil give dig en bedre forståelse for, hvordan samtalen tager sig ud på begge sider af bordet. Der er nemlig nogle kerneproblematikker, der går igen i de fleste vanskelige samtaler.

Derudover vil du også få de rette værktøjer til at styre den vanskelige samtale på en måde, der er både professionel og struktureret. Det er nemlig dit ansvar som leder.

Dette skal du have styr på til den vanskelige samtale

Når du skal afholde en vanskelig samtale, skal du for det første være godt forberedt. Du skal have styr på din kommunikation – både den verbale såvel som den nonverbale.

Du skal også være forberedt på dine egne følelser og reaktioner, så du kan styre dem. Under samtalen er det nemlig vigtigt, at der er fokus på medarbejderen – og ikke dig. Derfor er det også vigtigt, at du kan bevare både roen og overblikket.

Du skal også have de nødvendige kommunikative redskaber, så du kan formå at skabe en vis tillid og kontakt til din medarbejder. På den måde har I nemlig langt større chance for at undgå misforståelser og i stedet finde gode løsninger på problemstillingen.

Mere om selve kurset

Når du tager på kursus i den vanskelige samtale, får du både undervisning i teori, mulighed for erfaringsudveksling, selvrefleksion samt gruppe øvelser og personlig feedback. Undervejs i kurset vil der blive inddraget konkrete problemstillinger fra enten din eller de øvrige deltageres hverdag. På den måde forbliver kurset både relaterbart og praksisorienteret.

Tak fordi du læste ovenstående artikel. Vi håber den var brugbar for dig som læser og ser dig gerne snart retur igen her på siden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.