Annonce
Vestjylland

Billig-arbejdstøj.dk bygger og investerer millioner i robotter

Hvis alt går efter planen, er lagerhallen klar, og robotterne kommer til at rulle i september. Pressefoto
Byggeriet af den 2000 kvadratmeter store lagerhal har været planlagt længe, og hos Billig-arbejdskraft.dk i Spjald lader de sig ikke stoppe af corona-krisen.
Annonce

Spjald: Virksomheden Billig-arbejdstøj.dk i Spjald tænker fremad, mens coronakrisen fejer hen over hele verden.

Byggeriet af en lagerhal på 2000 kvadratmeter er skudt i gang, og virksomheden investerer millioner i det nye robot-lager. Ugen før den afsluttende handel og underskrift på udvidelsen af virksomheden Billig-arbejdstøj.dk lukkede Danmark ned.

Gode råd var heldigvis lige ved hånden og ganske gratis, for da coronakrisen brød ud, ringede indehaver af virksomheden Tommy Søndergård straks til den faste kontaktperson i Erhvervshus Midtjylland Troels Peter Gade og spurgte:

- Skal jeg vente?

Mere behøvede han ikke sige, for konsulenten har gennem 10 år fulgt Tommy Søndergårds virksomhed.

- Han var enig i, at jeg skulle fortsætte. Det samme var andre, som jeg har stor tillid til, så jeg skrev under på aftalen online i stedet for på et møde. Det gav ro i maven, understreger Tommy Søndergaard.

Byggeriet af den 2000 kvadratmeter store lagerhal og millioninvesteringen i robotter har været planlagt længe. Og Tommy Søndergaard er glad for, at han valgte at fortsætte uden at vakle, da coronakrisen brød ud.


Arbejdstøj til små projekter som legehuse og terrasser er der stadig brug for, og jeg tror på, at vi har en plads i markedet også efter coronakrisen.

Tommy Søndergaard, indehaver, Billig-arbejdstøj.dk


Siden han startede virksomheden i 2009, har væksthjulene snurret lystigt, selvom det var under finanskrisen. Virksomheden har imponerende vækstrater i omsætningen.

Cirka 30-40 procent årligt de senere år. Og det er fjerde gang spaden bliver stukket i jorden for at udvide og få mere plads til al arbejdstøjet på Ølstrupvej i Spjald.

De 60 medarbejdere har rygende travlt med at sælge arbejdstøj til private og erhverv. Travlheden er ikke blevet mindre under krisen. Tværtimod.

Omsætningen er vokset, for salget af arbejdstøj til private er steget markant, mens danskerne har været sendt hjem.

Tommy Søndergård

- Arbejdstøj til små projekter som legehuse og terrasser er der stadig brug for, og jeg tror på, at vi har en plads i markedet også efter coronakrisen. På baggrund af den travlhed, vi har på lageret lige nu, er jeg glad for, at vi har investeret i at fremtidssikre det, siger Tommy Søndergaard.

Hvis alt går efter planen, er lagerhallen klar, og robotterne kommer til at rulle i september.

Sideløbende er Tommy Søndergaard efter råd fra Erhvervshus Midtjylland i gang med at forbedre virksomhedens markedsføring.

- Nogle gange ved Troels Peter Gade, hvad vi har brug for, før jeg selv gør. Blandt andet fortalte han om muligheden for tilskud til at analysere, hvordan vi kan skrue op for vores markedsføring. Og det har vi nu hyret et bureau til, som er medfinansieret af Erhvervshus Midtjylland, fortæller Tommy Søndergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Opgør med ”kviklån”

Annonce