Annoncørbetalt indhold

Autofokus Drastrup satser på elbiler og tilfredse kunder

PR-foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For knap tre år siden begyndte Jens Reff strup fra Autofokus Drastrup at sælge nyere, brugte el- og pluginbiler. Det er stadig vejen frem for det vellidte værksted, hvor kunderne i flere tilfælde tæller tre generationer fra samme familie.

Ejeren af Autofokus Drastrup i udkanten af Randers Jens Reffstrup, er ikke bange for at prøve noget nyt. Mens andre tøvede, satsede han i 2019 på primært at forhandle brugte el- og plugin hybridbiler, og det har han ikke fortrudt.

Annonce

- Det er den vej, det går, og det kunderne vil have. Vi er gode til at skaff e brugte demobiler fra hele Europa. De er typisk 6 - 12 måneder gamle, og vi har mange forskellige mærker som Peugeot, Seat, VW, Kia, Mercedes og Tesla, siger Jens Reffstrup.

Stor viden om el og plugin

- Jeg er glad for, at jeg tog springet dengang og ikke står med et stort lager af almindelige biler, som efterhånden er svære at komme af med. Hvis ikke vi var gået all-in på el- og hybridbiler, var vi gået glip af en masse handler og viden, fortæller Jens Reffstrup.

- Bilerne er stadig så nye, at der ikke er de storereparationer, men vi er 100 % klar til dem. Om 5-10 år vil elbilerne være dominerende, men der vil altid være plads til alle typer biler og kunder hos os, siger Jens Reffstrup.

På værkstedet er alle mekanikerne uddannede og certificerede i el- og plugin hybridbiler. Værkstedschefen kører selv i en elbil, som han synes kører ufatteligt godt. Den grønne vinkel er vigtig, men kvaliteten og køreglæden skal være i top.

- Det er ren fornøjelse med så velkørende en bil. Den er intelligent, hurtig i optrækket og så larmer den ikke. I starten skal man vænne sig til det, men nu vil jeg ikke bytte min elbil ud med en almindelig bil, fortæller Jens Reffstrup.

PR-foto Credit

Respekteret i generationer

Jens er 3. generation af bilforhandlere i Assentoft, der begyndte med farfarens Esso-tankstation og i 2004 blev til Autofokus Drastrup. Nogle af kunderne har handlet ved både hans far og farfar.

- Vi har flere generationer af kunder, der er tilknyttet værkstedet. Det er for eksempel en mand på over 90 år, hans søn og barnebarn, der alle kommer her. Det er dejligt. Vi kender hinanden

– tilliden og respekten går begge veje, siger Jens Reffstrup.

Respekt og ordentlighed er ifølge ejeren én af grundene til, at kunderne bliver ved med at vende tilbage til værkstedet. Det er vigtigt for Jens Reffstrup at holde ord, og ordene skal holdes i en god tone.

- Vi er der altid for vores kunder. Hvis de har et akut problem, så kommer de til med det samme. De ved, at vi som mindre værksted og forhandler er klar til at gå et ekstra skridt for dem. Der er kort vej fra et telefonopkald til handling, fortæller Jens Reffstrup.

- Det lokale betyder meget for os. Her handler du hos Autofokus Drastrup og ikke en stor kæde, hvor tingene skal passe ind i kasser. Kunderne er trygge ved den måde, vi er på, og de kan lide, at den mekaniker, de afleverer nøglerne til, også er ham, der skruer i bilen, siger Jens Reffstrup.

Alle hjælper til

Hos Autofokus Drastrup hjælper alle til, hvor de kan. Heller ikke bilsælgerne er som alle andre sælgere. De må jævnligt skifte den lyseblå skjorte ud med en kedeldragt, når de skal klargøre biler eller give en hånd med ved hjulskift i dæksæsonen.

- Det er de faktisk glade for. Så kan de komme væk fra skrivebordet og undersøge tingene tæt  på. Lidt nørdet måske, men i sidste ende giver det en bedre forståelse og et bedre sammenhold, siger en tilfreds Jens Reffstrup.

PR-foto Credit

BILSALG

Salg af nyere, brugte biler. Alle biltyper, alle mærker Stort udvalg af el/plugin hybrid.

• Køb

• Finansiering

• Leasing

AUTOVÆRKSTED

Service og reparation af alle biltyper og alle mærker

- herunder også el og plugin hybrid.

• Fejlsøgning

• Forsikringsskader

• Rudeskift eller -reparation

• Dækhotel

• Online booking

• Lånebil

Autofokus Drastrup ApS Ebeltoftvej 1, 8960 Randers Tlf.: 8795 9899 www.autofokus.dk

Annoncen er produceret af JFM´s kommercielle afdeling i samarbejde med Autofokus Drastrup ApS

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Industri og produktion For abonnenter

Ulykke på golfbanen fik direktør til at tage sit liv op til revision: Har solgt sit 'hjertebarn' til konkurrent

Landbrug og fødevarer For abonnenter

Først fik Gittes mand en blodprop, og i weekenden brændte hendes ishus: - Det er bare et træhus. Ingen er kommet til skade

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Job og arbejdsliv

Mor og datter overtog tankstation med blomsterhandel, spillehal og butik: - Vi har ikke fortrudt et eneste øjeblik

Østjylland

Lav arbejdsløshed får flere firmaer i sving med medarbejdertrivsel: Få Thomas Vestergaards tre bedste råd til at lykkes med indsatsen

Job og arbejdsliv

Virksomhed med ekspertise i medarbejdermålinger hyrer udviklingskonsulenter på stribe: - Der er ikke plads til, at folk ikke føler sig godt behandlet

Handel og service

Vil du se en gammel forlystelsespark i forfald?: Nye ejere af Fyns Sommerland åbner porten efter overvældende interesse

Handel og service

Camilla flygtede fra Interflora: Nu har hun fået overskud og kreativiteten tilbage

Hotel og restauration For abonnenter

Efter 'grotesk' langsom konkursbehandling må hotel stadig holde lukket: 100 bookinger er gået tabt, mens både gælden og frustrationerne vokser