Annonce
Sydjylland

Arrangørerne bag Planner Days har valgt værtsby

Sønderborg bliver vært for Planner Days i 2020. Foto: Timo Battefeld
Arrangørerne af Planner Days har udpeget Sønderborg som værtsby for arrangementet i 2020.
Annonce

Sønderborg: Danmarks dygtigste mødeplanlæggere skal mødes i Sønderborg 5.-6. maj 2020.

Det har arrangørerne af Planner Days bestemt.

- Vi glæder os til at vise gæsterne den udvikling, som Sønderborg har gennemgået og fortsat er midt i. Vi har meget at byde på, som kan være relevant indhold for kommende møder og konferencer, siger Niels Bøgskov Frederiksen, chef for Turisme og Landdistrikter i Sønderborg Kommune, som sammen med Hotel Sønderborg Strand, Scandic Sønderborg og Alsik står bag det kommende værtskab, i en pressemeddelelse.

Annonce

Sønderborg viser sig frem

Planner Days er en årligt tilbagevendende to-dages konference, hvor mødebranchen samles for at lade sig fagligt inspirere og netværke. Konferencen varer to dage, og undervejs skal over 100 mødeplanlæggere besøge en række steder og seværdigheder i Sønderborg, som dermed har fået en unik mulighed for at vise sig frem.

- Som deltager på Planner Days, skal man føle sig inspireret. Det gør vi blandt andet ved at mødes et nyt sted hvert år. Vi har ikke tidligere afholdt Planner Days i Sønderjylland, og med Sønderborg får vi en lokation, som både har et særligt historisk islæt og samtidig er moderne og nytænkende. Ikke mindst i form af Sønderborgs erfaring med grøn omstilling og også med Alsik, som er et af de mest omtalte nybyggede konference- og spahoteller i det seneste år, siger Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre.

Arrangørerne af Planner Days er N:O:W, Organicer og Danske Konferencecentre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce