Annonce
Svendborg

Alt er muligt på Hotel Svendborg

Pauser og netvær foregik i Hotel Svendborgs atriumgård, som til lejligheden blandt andet var blevet indhyldet i papir. Foto: Cosmin Cirstea.
Da Destination Fyn for nyligt afholdte konferencen Rethink Tourism fik værten, Hotel Svendborg, det i den grad at føle, da der blev vendt op og ned på hotellets atriumgård. Og sådan noget gør Hotel Svendborg gerne, for det er et konferencehotel, hvor alle ønsker gerne skal være mulige at efterkomme.
Annonce

SVENDBORG. Under sloganet "Dare to be different" (vov at være anderledes, red.) rykkede den fynske turismeklynge Destination Fyn i sidste uge ind med konferencen Rethink Tourism og forvandlede Hotel Svendborgs atriumgård til et slaraffenland af gøglere, cirkusartister, en enkelt dj og en hel del graffiti.

Cirkus og gøglere stod Dynamo Workspace, som er et arbejdsrum for nycirkus og ny scenekunst, for, mens Hotel Svendborg sørgede for de rette rammer, og det gør de gerne, fortæller hotel- og konferencechef Lise Bisgaard Madsen.

- Vi synes, det her var et godt projekt, så det hoppede vi selvfølgelig med på. Som udgangspunkt går vi anderledes til tingene, og det gør vi, fordi vi gerne vil skille os ud i et marked, hvor vi allesammen ligner hinanden. For os er det vigtigt at følge med og gøre det, gæsterne efterspørger, og det kan man jo ved at tilbyde nogle rammer, hvor alt er muligt.

- Jo mere fleksible, vi er, jo flere har lyst til at bruge vores rammer. Vi kan jo ikke sige, vi ikke vil være med til gøre de ting, vores gæster efterspørger, for så lukker vi os selv ude og begrænser vores salg, siger Lise Bisgaard Madsen.

Cirkusartister fra Dynamo Workspace i Odense stod for underholdingen i atriumgården. Foto: Cosmin Cirstea
Annonce

Alt er muligt

Det er nemlig vigtigt at kunne tilbyde rammerne til snart sagt hvad som helst i en konkurrencepræget konferenceverden, hvor kunderne tit kigger efter hoteller, der ligger tættest på motorvejen, fortæller Lise Bisgaard Madsen:

- Man kigger på danmarkskortet og tænker, at man helst vil være tæt på motorvejen, og så vælger man derfra. Men vi bliver netop valgt fordi vores gæster bestemmer, hvordan de gerne vil have det. Vi er meget fleksible og lytter til deres ønsker og kommer med input til hvordan, vi kan være med til at skabe lige præcis den konference, de gerne vil have.

- Heldigvis har vi mange gæster, der har haft nogle rigtigt gode oplevelser hos os, og de går videre og fortæller om den gode oplevelse, de har haft hos os og vores "alt er muligt"-tankegang. Det er i hvert fald det, vi tænker, når vi møder vores gæster og skaber de rammer, der gør, at de kan performe og kan komme af med deres budskab, siger Lise Bisgaard Madsen.

Annonce

Vær tidligt ude

Man skal til gengæld være tidligt ude, hvis man vil have de rigtige datoer.

- Oftest er vi i gang to år før. Og det skal man jo, hvis man vil have de rigtige datoer og de rigtige dage på ugen. Det er jo heldigvis fordi, vi har mange gæster, der vælger os igen og igen, og når de går ud af døren, er det bedste, der kan ske, at de kommer og siger: Vi vil godt lige kigge på en dato. Så ved vi, vi har gjort vores job godt, fortæller Lise Bisgaard Madsen.

Dj'en sørgede for feriestemning til rethink Tourism-konferencen, hvor sloganet var "Dare to be different". Foto: Cosmin Cirstea.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce