Annonce
Østjylland

Alletiders nyt for SMV’erne: EU’s Accelerator-program fortsætter de næste syv år

- Accelerator-programmet tilbyder en enestående mulighed for de virksomheder, der ligesom RadiSurf søger støtte til at markedsmodne på den helt store skala, for netop den form for funding findes faktisk ikke andre steder. Derfor kan virksomhederne og vi på CDEU også kun være tilfredse med, at Accelerator-programmet nu vil fortsætte de næste syv år, siger Tarik Kehli (i midten).
EU’s EIC Accelerator-program har allerede sikret adskillige millioner til vækst i midtjyske virksomheder, og nu bliver det succesfulde program forlænget for EU’s kommende budgetperiode fra 2021-2027.
Annonce

AARHUS/BRUXELLES: Virksomheden RadiSurf fra Aarhus er blot én i en lang række af virksomheder, der allerede har nydt godt af EU’s EIC Accelerator-program.

Tidligere på året opnåede den driftige virksomhed således hele 11 mio. kroner i støtte fra programmet til firmaets revolutionerende løsning, der via en særlig nanocoating-teknologi blandt andet kan binde bildele sammen på en helt ny måde, der både letter bilernes samlede vægt, så de forurener mindre, og som vil kunne lede til større genanvendelighed i bilindustrien.

Støtten fra EIC Accelerator vil betyde, at RadiSurf nu kan komme tæt på markedet ved at bevise over for sine pilotkunder, at løsningen kan skaleres op i industriel skala, og at den kan passes ind i pilotkundernes produktionsfaciliteter.

Annonce

Støtte til markedsmodning

CDEU’s erhvervskonsulent Tarik Kehli fortæller her, hvordan Accelerator-programmets støtte til netop dette aspekt af udviklingen er helt unikt:

- Accelerator-programmet tilbyder en enestående mulighed for de virksomheder, der ligesom RadiSurf søger støtte til at markedsmodne på den helt store skala, for netop den form for funding findes faktisk ikke andre steder. Derfor kan virksomhederne og vi på CDEU også kun være tilfredse med, at Accelerator-programmet nu vil fortsætte de næste syv år.


EU søger at bruge de mange erfaringer fra dette første år med sit Accelerator-program til at gøre det endnu mere funktionelt, end det har været.

Tarik Kehli, erhvervskonsulent, CDEU


Sådan lyder det fra Tarik Kehli om programmet, der over det seneste år har ydet millioner af euro i funding til at markedsmodne de allerbedste idéer og produkter, som Europa kan byde på.

Tarik Kehli fortæller endvidere, at de sidste detaljer om det kommende Accelerator-program stadig er på forhandlingsbordet i EU, ligesom indholdet i de enkelte dele af det kommende program netop nu finjusteres:

- EU søger at bruge de mange erfaringer fra dette første år med sit Accelerator-program til at gøre det endnu mere funktionelt, end det har været, ligesom vi også vil komme til at se en række småjusteringer på selve processen i forhold til at ansøge om midlerne fremadrettet.

- Men det ændrer ikke på, at programmet også i de næste syv år vil kunne understøtte det meget vigtige område af forretningsudviklingen, som markedsmodning udgør for så mange virksomheder over hele Europa, fortæller Tarik Kehli.

Annonce

Vil I vide mere?

Ønsker jeres virksomhed også at lære mere om mulighederne for at søge støtte fra EU til at føre jeres innovative idé frem mod markedet?

Så start med at tage en uforpligtende og gratis snak med en af vores erhvervskonsulenter ved at kontakte os på erhverv@centraldenmark.eu.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Nyt fra EU

Nyt fra EU er leveret af Erhverv+ fra Midtjyllands kontor i Bruxelles, Central Denmark EU Office.

  • Kontoret er ejet af Region Midtjylland, regionens 19 kommuner samt Aarhus Universitet.
  • Midtjyllands EU-kontor hjælper virksomheder, insitutioner og offentlige myndigheder med internationalt samarbejde og internationale udviklingsprojekter.
  • Se mere påwww.centraldenmark.eu eller kontakt det midtjyske erhvervsteam i EU på erhverv@centraldenmark.eu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce