Annonce
Erhverv

Afgørelsens aften: Hvem bliver EY Entrepreneur Of The Year 2019?

Brian Djernes, Cane-Line A/S med beviset på kåringen som regionsvinder på Fyn i EY Entrepreneur Of The Year 2019. Foto: EY
Cane-Line A/S fra Fyn, Kolding-virksomheden Mos Mosh og Kvadrat fra Ebeltoft kæmper mod Støvring-selskabet Mekoprint, Hørsholm-firmaet Gubra og københavnske Netcompany om at blive kåret som årets mest succesfulde vækstskaber i Danmark. Afgørelsen falder sent torsdag aften 28. november.
Annonce

KØBENHAVN: Sidst på dagen - torsdag 28. november - bliver det afgjort, hvem der kan kalde sig EY Entrepreneur Of The Year 2019.

Landskåringen finder sted på Lokomotivværkstedet i København. Og udover den nationale ære får vinderen også en billet til at repræsentere Danmark i den globale finale i Monaco i begyndelsen af juni 2020. Her deltog Mobile Industrial Robots fra Odense denne sommer på de danske vegne.

Der blev sat navn på de seks regionale vindere i vækstskaber-konkurrencen for en måneds tid siden, og her fulgte møbelvirksomheden Cane-Line A/S fra Kerteminde med Brian Djernes i spidsen i de store fynske fodspor, mens Kim Hyldahls modebrand Mos Mosh fra Kolding vandt i den sydjyske region.

I Midtjylland løb tekstilvirksomheden Kvadrat fra Ebeltoft med titlen, og administrerende direktør Anders Byriel lagde ikke skjul på sin begejstning, da han stod på scenen hos Mercedes-Benz Ejner Hessel i Tilst med det midtjyske trofæ i hånden.

- Det betyder faktisk rigtig meget for mig at få netop denne pris, fordi det er den eneste internationale pris for virksomheder, sagde Anders Byriel ved den lejlighed.

Kvadrat-direktøren kunne efterfølgende afsløre, at han for nylig havde besøgt en forretningsforbindelse i Vancouver, der havde vundet den tilsvarende anerkendelse i British Columbia, Canada. Nu ville han dele den glade nyhed med ham.

Ved årets landskåring er Cane-Line, Mos Mosh og Kvadrat oppe imod regionsvinderne i Nordjylland, Sjælland og København - henholdsvis Mekoprint A/S fra Støvring, Gubra ApS fra Hørsholm og Netcompany Group A/S. Det er i øvrigt tredje år i træk, at Netcompany er hovedstadens finalehåb i EY Entrepreneur Of The Year.

I løbet af aftenen i Lokomotivværkstedet bliver der også uddelt eftertragtede priser i kategorierne: Globalization, Growth DK, Innovation, Life Sciense, Social Entrepreneurship og Startup.

Finalisterne i EY Entrepreneur Of The Year 2019

Fyn:

Cane-Line A/S, Kerteminde, der fremstiller funktionelle og tidløse havemøbler, som er med til at styrke positionen for dansk design internationalt.

København:

Netcompany Group A/S, København K, der leverer forretningskritiske it-løsninger og er vokset til en særdeles markant spiller både på det danske marked og internationalt.

Sjælland:

Gubra ApS, Hørsholm, der er en biotech-virksomhed med speciale i forskning inden for fedme, og som samarbejder med nogle af verdens førende pharma-selskaber.

Nordjylland:

Mekoprint A/S, Støvring, der producerer kundespecifikke løsninger til industrielle- og elektronikvirksomheder primært rettet mod Europa.

Syd- og Sønderjylland:

Mos Mosh A/S, Kolding, der er et danske design- og modetøjsbrand med klar identitet og høj kundeloyalitet - også internationalt, hvor virksomheden har fået godt fat.

Midtjylland:

Kvadrat, Ebeltoft, der er førende leverandør af teknologisk nyskabende og moderne kvalitetstekstiler med fokus på innovation, partnerskaber og globalisering.

Finalejuryen

Lars Fløe Nielsen, medstifter, Sitecore A/S - juryformand

Lene Espersen, administrerende direktør for Danske Arkitektvirksomheder

Carsten Borring, noteringschef, Nasdaq Copenhagen

Christian Schmidt-Jacobsen, managing partner, Axcel

Marianne Dahl, Vice President for sales, marketing & operations for Microsoft i Vesteuropa

Hans Erik Bylling, administrerende direktør, Aller Aqua Group (vinder 2017)

Thomas Visti, administrerende direktør, Mobile Industrial Robots (vinder 2018)

EY Entrepreneur Of The Year

  • EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.

  • EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i mere end 60 lande og er dermed verdens største vækstkonkurrence, der internationalt afholdes for 33. gang i år.

  • Vinderen kåres ikke kun ud fra virksomhedens evne til økonomisk vækst, men ud fra en vurdering af flere parametre, blandt andet entrepreneurens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.

  • De stærkeste danske kandidater deltager i regionskåringerne, før landsvinderen i år kåres 28. november 2018 i Lokomotivværkstedet i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce