Annoncørbetalt indhold

7 forskellige lænestole til 7 forskellige personer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Klassisk i flere farver


Der er mange ideer om hvordan en lænestol skal være. Alt efter smag og behag kan det være at du er til forskellige stilarter, mere moderne eller måske deciderede alternative lænestole. For mange er det dog svært at slå klassikerne.


En sådan klassisk lænestol er Sofacompanys Craig lænestol. Stolen har et klassisk lidt højrygget look med god støtte på alle fronter. Stolen kommer altid med flotte ben i massivt egetræ, der kan kombineres med flere farver i både stof og læder. En klassiker du ikke går galt i byen med.


Eksotisk nordisk


Skandinavien, herunder i særdeleshed Danmark, har i lang tid være verdenskendt for vore flotte møbler herunder særligt lænestole. Denne tradition lever i høj grad videre i dag, og mange stole i ”Danish Design”, er utrolige klassikere i dem selv.


Men nogle gange skal der også være lidt spræl i det. Skal det være skandinavisk med et lidt eksotisk twist, er Glismand & Rüdigers Scandinavia-stol i velour med farven curry. De rene skandinaviske linjer i den elegante, firkantede stol friskes op med den dybe orange-brune farve.


Når komforten er i højsædet


Måske det mere er komfort du er ude efter. Komfort er en vigtig ting at prioritere, men dette betyder ikke at du behøver prioritere stil væk. Lænestole skal gerne både være behagelige at sidde i, samtidig med at de er flotte at se på.


Tag for eksempel lænestolen Space 5100 med tilhørende fodskammel. Denne klassiske stol i sort læder og med en sokkel i børstet stål er både elegant og utrolig behagelig. Stolen er udført i koldskum hvilket sikrer en fast siddekomfort, mens den regulerbare ryg og nakkestøtte gør det muligt at indstille stolen efter dine behov.


Minimalisme når det er bedst


For nogle kan lænestole blive lidt for meget og lidt for store. Er du en af dem, og vil du mest have et let, mere minimalistisk udtryk, bør du ikke forkaste lænestole fuldstændigt. Der er nemlig også noget til dig.


Thomas E. Alkens jagtstol fra FDB er et godt eksempel. Den simple stol med det sorte træ og de grå hynder virker ikke som en klassisk lænestol, men tag ikke fejl, komfort og afslapning er der nok af. Ikke nok med det. Hvis du er klar på at sidde tæt, kan stolen faktisk have plads til to.


Hjemlig hygge


Måske det du leder efter mere bare, er en stemning af god, hjemlig hygge. Bløde former, klassisk design og god kvalitet, og så ikke så meget andet end det. Igen her er der mange forskellige lænestole at vælge imellem for dig.


Hvad med en Rosenholm lænestol? Lænestolen der er polstret med behageligt uldfilt i en lækker antracitfarve og med et lakeret bøgestel, vil passe ind i de fleste danske hjem. Rosenholm-serien findes desuden som sofaer i forskellige størrelser, så du kan hurtigt få en lækker, matchende stue.


Design i verdensklasse


I den anden ende kan det være at du gerne vil bryde med det klassiske. Måske du er typen der gerne vil have at din bolig skiller sig ud og dine møbler virkelig står for flot og lidt særligt design, hvor flotte materialer virkelig kommer til sin ret.


En Bastia lænestol er et godt bud på dette. Stolen har stel af matlakeret eg samt sæde og ryglæn udført i fransk flet. Stolen lave profil gør den til noget særligt indenfor lænestolskonceptet, men frygt ikke. Dens komfort og generelle brugbarhed er stadig helt i top.


Dristigt alternativ


En lænestol skal selvfølgelig altid passe ind sammen med resten af boligindretningen. Vi har diskuteret lænestole der passer ind i klassiske hjem, lænestole der har et skandinavisk design og så videre. Men hvad nu hvis du har en ganske særlig indretning? Er du til det mere alternative er der også lænestole for dig.


Tag nu Hays Hee Lounge Chair der kommer i flere farver. Stolen er anderledes og mere rå i sit udseende og passer dermed godt ind i mere alternative stilarter. Særligt godt ville den passe ind i en stue med et lidt råt og industrielt look. Så kan du lide metal, træ med patina og masser af glas er dette nok stolen for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.