Annonce
NAVNENYT

3D-printede knogleimplantater skal komme trafikofre og kræftramte til gode under nyt navn

Når Casper Slots og kollegerne senere på året lancerer 3D-printede knogleimplantater på det amerikanske marked, bliver det under navnet Ossiform. Virksomheden, der hidtil har heddet Particle3D, har skiftet navn som led i den kommercielle udvikling mod at få virksomhedens banebrydende teknologi på markedet. Foto: Birgitte Carol Heiberg

ODENSE: I et gammelt elværk på havnen i Odense er forberedelserne med at introducere 3D-printede knogleimplantater på det amerikanske marked inde i sin afsluttende fase.

Efter rundt regnet fire års udviklingsarbejde er virksomheden, der tidligere hed Particle3D, tæt på at tage det sidste skridt for at komme på markedet med sine avancerede knogleimplantater.

Derfor har virksomheden været igennem en større rebranding for at være klar til de kommercielle aktiviteter, der nu skal sikre, at virksomhedens banebrydende teknologi også kommer ud og bliver brugt. I den forbindelse skifter virksomheden, der vandt IværksætterOdense-prisen i 2018, nu navn til Ossiform.

Annonce

- Nu afspejler navnet, hvad det er, vi arbejder for - We Print Bone - og efter planen er vi klar til at gå på markedet senere i år, siger virksomhedens administrerende direktør Thea Wulff Olesen.

Ossiforms første implantat til anvendelse i mennesker forventes at blive lanceret i anden halvdel af 2022. De første knogleimplantater vil kunne tilpasse i størrelse og vil blive leveret i standardiserede former til ortopædkirurgisk anvendelse. I første omgang på det amerikanske marked.

Annonce
Annonce
VIRKSOMHEDER

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Annonce
Arbejdsmarked

Klumme: Mens vi venter på reformerne

Annonce
Østjylland

Visma udvider portføljen og opkøber Sofus Døgndata

Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Østjylland halter efter - færre nye, små virksomheder i 2021

Uddannelse

Lasse og Henrik vil lærlingemangel til livs: - Det skal være fedt at være håndværker igen

Erhverv

Byggebranchen nærmer sig overophedning og højeste niveau i over 40 år

Sydjylland

Transport-kæmpe: - Ringe bilsalg koster os adskillige millioner, så vi må skrue fragtpriserne op

Uddannelse

Hos Ungdommens Uddannelsesvejledning i Randers vejer mors mening stadig tungt, når de unge skal vælge vej

Erhverv For abonnenter

Elbiler skal give Odense-fabrik kraftig vækst: Jorgensen vil være dobbelt så stor

Annonce