Annoncørbetalt indhold

Planlægning af en begravelse

Pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange tinge at tage højde for ved planlægningen af en begravelse. Derfor har vi lavet denne guide, som du med fordel kan gøre brug af. Her fortæller vi mere om en række af de ting, som det er godt at være opmærksom på, når begravelsen af en af dine kære skal planlægges.

Bedemanden

Annonce

Planlægningen af en begravelse er hård, fordi du samtidig skal bearbejde en stor sorg over at have mistet en, du har kær. Og det er her, bedemanden kommer ind i billedet. Han eller hun ved, hvad der skal være styr på og kan hjælpe dig med alt det praktiske vedrørende begravelsen. Bedemanden kan således være en stor hjælp i en svær tid. Samtidig kan det være en god ide at gå efter en bedemand med et godt lokalkendskab. Han eller hun vil være i tæt dialog med præster og kirkegårdspersonale i området og kan give dig kompetent rådgivning, når det kommer til at sige farvel til en, du har kær. Leder du efter en bedemand i Kastrup eller omegn, så kan du vælge Burchhardts Begravelsesforretninger, som har lokationer i både København S, København K og Kastrup.

Lokationen

Lokationen er en vigtig del af begravelsen, og her mener vi ikke kun kirken, men også en eventuel lokation for mindehøjtideligheden eller ’gravøllet’, som det også kaldes. Måske er der et bestemt sted, der har betydet noget særligt for den afdøde, og måske er det et sted, hvor det rent praktisk giver mening at samle venner og familie, hvor I sammen kan tage en respektfuld afsked. Din bedemand vil også kunne hjælpe dig med denne del.

Tal med dine kære om deres ønsker til deres begravelse

Det kan være en god ide at tage en snak med dine kære om, hvordan de gerne vil have deres begravelse til at foregå. Her kan I afstemme, om der er et bestemt sted, vedkommende gerne vil begraves, og om der måske er noget bestemt tøj, han eller hun gerne vil iføres. Der kan også være specifikke ønsker til de salmer og sange, som der skal synges. Det kan være en svær snak at tage med sine nærmeste. Til gengæld kan det være en stor fordel, at der er styr på disse ting, når du først står i sorgen over at have mistet en, du har kær. På samme måde kan det være en god ide også at fortælle dine kære, hvordan du vil foretrække, at din egen begravelse skal foregå, når tiden er. Hvis snakken er for hård at tage, så har Foreningen Liv og Død lavet et dokument, som skal udfyldes online, og som giver alle mulighed for at angive deres specifikke ønsker for deres begravelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.