Annoncørbetalt indhold

Find den rette printer til din virksomhed

PR-foto credit

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Selvom mange ting er digitale i dag, er det for de fleste virksomheder nødvendigt at have en printer. En printer er en praktisk enhed, som kan være en nyttig hjælper i en travl hverdag. Leder du efter en ny printer til din virksomhed?

Hvis det er tilfældet, bør du ikke bare købe den første og den bedste model, som du finder. Du bør nøje tænke over, hvad der er af behov i din virksomhed, så dig og dine medarbejdere får den bedste printer for jer. Læs med videre her og find tips til at købe den helt rigtige printer for virksomheden.

Annonce

Det bør du overveje ved køb af en printer til virksomheden

Der er flere forskellige faktorer, som du bør tage med i dine overvejelser, når du skal købe en printer til din virksomhed. Disse faktorer kan ydermere gøre det nemmere for dig at foretage et valg. Du bør blandt andet overveje følgende:

  • Hvad må printeren koste?

Til at starte med er det en god idé at finde ud af, hvor mange penge du vil bruge på en ny printer. Det kan hurtigt indskrænke din søgning, da du ved, hvilke modeller der er råd til, og hvilke modeller der ikke er råd til.

Det er desuden en fordel at huske på, at blækpatroner også koster penge. Blækpatroner er ikke helt billige, så det er værd at have dette in mente. I og med at printere kommer i mange forskellige prisklasser, kan du være sikker på, at du kan finde en printer til din virksomhed.

  • Hvilken type printer skal det være?

En anden ting, som du skal finde ud af, er, hvilken type printer det skal være. Det vil sige, at du skal overveje, om det skal være blæk eller laser. Printes der stort set kun billeder i din virksomhed, kan det dog være en fordel at gå efter en fotoprinter.

  • Er det bedst med en multifunktions- eller enkeltfunktionsprinter?

Ved køb af en printer til din virksomhed skal du også tænke over, om det skal være en enkeltfunktionsprinter eller en multifunktionsprinter. Hvis printeren ikke bliver brugt til meget andet end at printe af dig og dine medarbejdere, er det typisk helt fint med en enkeltfunktionsprinter.

Men hvis det er nødvendigt med andre funktioner, så bør du overveje at investere i en multifunktionsprinter. Køber du en multifunktionsprinter, kan du eksempelvis få en enhed, der både kan bruges til at printe, scanne og kopiere. Dette er noget, som mange virksomheder kan få gavn af.

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.