Annoncørbetalt indhold

Find den rette emballage til virksomheden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Emballage er nødvendigt, når pakker skal sendes – det er klart. Ligegyldigt hvilket produkt der er tale om, skal det pakkes ind og beskyttes i forbindelse med afsendelse. Alligevel er emballage på mange måder noget, der er let at overse vigtigheden af. I hvert fald på et større plan. Emballage er nemlig på ingen måde bare et ligegyldigt ekstra behov, der skal styr på, når en virksomhed skal sende diverse varer ud til forbrugerne. Emballage kan til tider være det første fysiske møde med virksomheden, i så fald der er tale om en webshop eller lignende. Derfor er det vigtigt at udsende de rette signaler ved hjælp af valget af emballage. Når det gælder god kvalitetsemballage, er Nememballage.dk specialister indenfor området. Læs med her og lær og vigtigheden af at finde den rette emballage, samt hvilke muligheder der blandt andet findes hos Nememballage.dk.


Annonce

Paprør til forsendelse

I forbindelse med eksempelvis salg af plakater, tegninger eller lignende, kan det være svært at finde den rette form for emballage, da dette er meget skrøbelige produkter, der derfor kræver den helt rette form for håndtering. Det findes der heldigvis råd for. Hos Nememballage.dk kan der købes flere forskellige former for paprør til forsendelse. Paprør til forsendelse fra Nememballage.dk er et rigtig godt valg, da der er tale om produkter af høj kvalitet, hvad der er vigtigt ved håndteringen af disse skrøbelige produkter. Paprør til forsendelse fra Nememballage.dk findes i flere forskellige former og størrelser, så der er stor valgfrihed i forbindelse med at finde den helt rette form for emballage til virksomhedens produkter. Eksempelvis kan der både findes paprør til forsendelse i rund og firkantet facon. Ligeledes findes de med låg til – dette på de runde paprør.


Emballage med logo og tryk

En anden form for emballage er emballage med tryk. Denne form for emballage er en oplagt måde at brande virksomheden allerede i forbindelse med afsendelsen og dermed udnytte alle muligheder for god reklame bedst muligt. Hos Nememballage.dk findes et udvalg af forsendelsesposer med logo og tryk. Disse er fremstillet af 80 procent genbrugsplast, hvad der yderligere er med til at sende et positivt signal til forbrugeren, da klimaet naturligvis skal passes på.


Beskyt varerne bedst muligt

Udover selve emballagen er det også alfa omega at varerne beskyttes på optimal vis inden i pakkerne – hvad end de er af plastik eller af pap. Dette kan også ordnes i forbindelse med indkøb hos Nememballage.dk. Her kan der eksempelvis købes både boblefolie, skumfolie og kassefylder. Allesammen former for beskyttelse, der sikrer, at varerne når frem i god behold.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.