Annoncørbetalt indhold

Det har du brug for på kontoret

pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du en virksomhed, stor som lille, ved du, at kontoret ofte fungerer som firmaets hjerne, hvor alt det praktiske bliver ordnet. Derfor er det vigtigt at have kontorforholdene i orden. Er du i tvivl om, hvad kontoret bør indeholde, kan du læse med her, når vi giver tips til alt det, du har brug for på kontoret.

Optimér kontoret med de rette elementer

Annonce

Der er flere elementer, der er vigtige at have i orden på kontoret i din virksomhed. Her får du overblikket over de vigtigste fem:

●       Elektronik

●       Møbler

●       Opbevaring

●       Kontorredskaber

●       Kontorklima

Hver af de fem faktorer bliver gennemgået i det følgende.

Elektronik

I gamle dage var det nok med en skrivemaskine, papir og mapper på kontoret, men den tid er forbi. Elektronikken er en stor del af de fleste virksomheders og kontorers effektivitet, så her kan du med fordel investere.

Det er vigtigt med velfungerende computere samt tilbehør at arbejde på og med, og derudover er det en god ide at have tjek på især den digitale sikkerhed og gode programmer, som effektiviserer arbejdsgangen. Det kan være alt fra deling af informationer med andre medarbejdere til lønsystemer og betalinger.

Det skal også være let at arbejde med systemer for hjemmesider og sociale medier, som ofte vil være virksomhedens ansigt udadtil. Husk desuden at få nogle gode erhvervsaftaler på telefoni og internet, så alt det tekniske fungerer glat uden at koste alt for meget.

 

Møbler

Firmakontoret er mere end de skærme, som medarbejderne arbejder på. Det er vigtigt med gode og ergonomiske kontormøbler som skriveborde og stole, der kan skabe de bedste arbejdsvilkår for de kontoransatte. Et hæve-sænke bord vil efterhånden været et must, så medarbejderen kan skifte position i løbet af dagen. Det vil fremme bevægelsen og sørge for, at medarbejderen kan slippe for hovedpine og rygsmerter.

 

Opbevaring

Selvom meget af opbevaringen i dag er digital, vil der på de fleste kontorer være behov for fysisk opbevaring til for eksempel mapper, papirer, emballage og lignende. Derfor kan du med fordel vælge opbevaringsløsninger, der fremmer overskueligheden.

 

Kontorredskaber

Som nævnt foregår meget af arbejdet på kontoret på computeren, men der er stadig behov for basale kontorredskaber på virksomhedskontoret. Husk derfor at investere i småting som blyanter, viskelædere, kuglepenne, papirklips, mapper, papir, blokke og lignende.

 

Kontorklima

Som virksomhedsejer har du ansvaret for dine medarbejderes trivsel, og den kan du højne ved at skabe et godt kontorklima. Ud over ergonomiske møbler bør du sørge for, at der er en sund udluftning, ordentlig belysning, gode lysforhold og adgang til vand. En god kaffemaskine vil være en fin bonus. Husk også at indrette kontoret bedst muligt, så det både er overskueligt, professionelt og passer til medarbejderen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.