Annoncørbetalt indhold

Design Cykler: Et varieret udvalg af cykler til enhver smag

Pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Design Cykler er en cykelkæde, der blev grundlagt for mere end 30 år siden. I dag har de tolv butikker fordelt rundt i Danmark. Der er derfor gode chancer for at finde en af deres cykelbutikker i nærheden af dig. I dag har de derfor også mere end 30 års erfaring med at rådgive deres kunder til valg af korrekt cykel.

Hos Design Cykler finder du et stort udvalg af cykler til hele familien. Der er både hverdagscykler, sportscykler som fx mountainbike og racercykler, og børnecykler til de helt små samt større børn. Deres sortiment inkluderer populære brands som fx Kildemoes, Avenue, Trek Cykler, Nishiki og Abus.

Annonce

Besøg den nærmeste Design Cykler, så du kan se, føle og afprøve de forskellige cykler i butikken. Hvis der ikke er en butik i nærheden af dig, så har du mulighed for at bestille din nye cykel over nettet på deres webshop.

Design Cyklers mission er at levere kvalitetscykler til alle typer kørsel. Deres cykler er designet med forbedret ydeevne, komfort og sikkerhed i tankerne.

Stort udvalg af børnecykler 12" – 27.5" i alverdens farver

Er du på udkig efter et stort udvalg af forskellige børnecykler? Der er masser af muligheder hos Design Cykler. Du kan vælge at udforske sortimentet af børnecykler på deres hjemmeside eller besøge Design Cykler i en af deres tolv butikker fordelt mellem Jylland, Fyn og Sjælland.

Deres store sortiment af cykler inkluderer børnecykler i størrelser fra 12" til 27.5". De har alle slags farver og designs at vælge imellem fra populære brands, så det er let at finde den perfekte cykel til dit barn. Og i tilfældet af, at den perfekte cykel ikke er i sortimentet, så designer Design Cykler også cykler efter kundernes ønske.

Du er garanteret kvalitet og professionel rådgivning, så du får den rigtige størrelse på din cykel, når du besøger Design Cykler.

Få vejledning og råd fra dygtige medarbejdere

Det kan være svært at vurdere, hvornår du skal skifte dit barns cykel ud med en større model. Du kan derfor altid komme forbi Design Cyklers butik, og få råd og vejledning i forbindelse med dit barns cykelbehov. Deres professionelle personale vil fortælle dig om, hvorvidt du skal skifte dit barns cykel ud, eller om du kan vente lidt.

Hvis det er tid til en ny cykel, så hjælper personalet dig med at matche dit barns behov og din pengepung, sådan så du kommer ud med et produkt som både du og dit barn er tilfreds med.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.