Annoncørbetalt indhold

Derfor er sikkerhedssko vigtige i forbindelse med bygge- og anlægsarbejde

PR-foto credit

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Virksomheden Engelbert Strauss har været ledet af ejerne siden 1948 og gennem tiden, har virksomheden været i familien i flere generationer. Engelbert Strauss' sortiment består af arbejdssko, arbejdsbeklædning og sikkerhedsudstyr, som er skabt til deres kunder fra håndværksfag, industrien og servicevirksomheder, men også til helt almindelige gør-det-selv-folk. De tilbyder sikkerhedssko med forskellige beskyttelsesklasser, og du kan derfor finde de rigtige sikkerhedssko til enhver lejlighed. Der er tænkt i sikkerhed hele vejen rundt, så udstyret passer til al slags arbejde og enhver smag.

Hvornår er sikkerhedssko påkrævet?

Annonce

Sikkerhedssko er påkrævet, når man arbejder i miljøer, hvor der er risiko for skader på fødderne. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med anlægsarbejde og opsætning af vindmøller, hvor der er fare for, at de gigantiske vinger kan snurre rundt. I værste fald kan godset være til fare for arbejderne, hvor dette kan forårsage en ulykke eller beskadigelse. Det kan også være i byggebranchen, hvor der er risiko for at træde på spidse genstande eller andet affald ved renovering og konstruktion. I disse tilfælde vil det være nødvendigt at bære sikkerhedssko for beskyttelse af fødderne mod skader.

Hvilken type sikkerhedssko er bedst?

Det afhænger af, hvilken type af arbejde du skal udføre. Der er forskellige typer af sikkerhedssko, der passer til forskellige situationer. Hvis du eksempelvis arbejder med kemikalier eller andre farlige materialer, skal du have et par sikkerhedssko, der er lavet af et materiale, der kan modstå disse stoffer. Hvis du arbejder i byggebranchen eller et andet sted med risiko for fare, er det vigtigt med det rette arbejdstøj og sikkerhedssko på byggepladsen for ekstra beskyttelse. Hvis der er risiko for at træde på noget skarpt, skal du have et par sikkerhedssko med stødabsorberende egenskaber, en robust sål og hæl. Eller hvis du arbejder i koldt vejr, bør du overveje at få et par sikkerhedssko med varmeisolerende egenskaber.

Hvor længe holder sikkerhedssko?

Holdbarheden af skoen afhænger af den type af sko, du vælger. Nogle sko er designet til at holde i flere år, mens andre kun holder et par måneder. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige type af sikkerhedssko til dit arbejde. Hos Engelbert Strauss tilbyder de sko af høj kvalitet, der beskytter dig imod ulykker, er åndbare og har en høj bærekomfort i både hæl og sål. Når du vælger sikkerhedssko, skal du også overveje, hvor ofte de vil blive brugt, og hvilke aktiviteter de skal bruges til. Er det på en byggeplads med konstruktion og renovering, eller er det på et lager med tunge løft? Uanset hvad, skal du huske at tjekke producentens anbefalinger om pleje og rengøring af dine sikkerhedssko for at få mest mulig glæde af dem.

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.