Annoncørbetalt indhold

Derfor er et Hepa filter en af de bedste filtre på markedet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et ventilationsfilter er ikke bare et ventilationsfilter. Moderne ventilationsfiltre varierer i både kvalitet, pris og funktion på tværs af markedet og dets forhandlere. Men det endelige valg afhænger næsten udelukkende af, hvilken industri eller branche dine kunder arbejder i. Et Hepa filter er et fremragende eksempel på et ventilationsfilter, som benyttes til de virksomheder, som har øgede krav til indeklimaet.

Hvad er et Hepa filter?

Annonce

HEPA står for ”high-efficiency particulate air” og filtret er er specielt egnet til virksomheder inden for fødevareindustrien, bioteknologi, farmaceutindustrien, hospitaler og endda kraftværker. Filtret er fremstillet i højkvalitets glasfiberpapir og fanger langt størstedelen af de luftbårne partikler. Et par af de karakteristiske kendetegn ved filtret er det fine filtermedie, lav luftgennemgang og et højt antal fine plisseringer, som giver et stort filterareal. Det lyder meget teknisk, men forklaret på en anden måde: et Hepa filter er så effektivt, at filtreringseffektiviteten er helt op til 99,97%! Det er blandt andet fordi filtret skal kunne fange selv de mindste partikler som vira, pollen, fugt og andre bakterier. Derudover er der ekstremt høje kvalitetskrav til Hepa filtre. Blandt andet godkendes et Hepa filter i henhold til industristandarden EN1822:2019 og filtret leveres ofte med et certifikat, som garanterer kvaliteten for produktet.

Hvordan bruger du et Hepa filter?

Det vigtigste du skal gøre når du monterer et Hepa filter er først og fremmest at benytte enten et kuvertfilter eller et panelfilter. Formålet her er at opfange de største partikler med det første filter, og dermed skåne Hepa filtret for de større partikler. På den måde kan du forlænge levetiden på Hepa filtret og det vil spare dine kunder penge på lang sigt. Derudover skal du være ekstra forsigtig når Hepa filtret monteres. Produktet tåler ikke stød eller direkte berøring, da filtrets egenskaber vil lide skade.

Det rigtige filter til den rigtige opgave

Uanset hvilken industri eller branche dine kunder arbejder i, er et Hepa filter en god investering for indeklimaet. Det kræver dog også, at du benytter en forhandler, som har styr på kvaliteten, egenskaberne og monteringen af højkvalitetsfiltre.

Kravene for Hepa filtre er ekstremt høje og det er fordi, at industrierne som benytter Hepa filtre har enormt høje krav til ventilation. Kvaliteten og certificeringen af dine ventilationsprodukter er ikke områder, hvor du vil spare penge. Derfor skal du også sikre dig en kvalitetsforhandler så I kan skabe den største værdi og den bedste ventilation for dig og dine kunder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.