Annoncørbetalt indhold

Autoriseret forhandler af det innovative bilmærke Kia

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du leder efter en god ny- og brugtbilsforhandler, så er Bilhuset Esbjerg A/S det helt rette sted for dig. Det er et ældre firma, der er specialiserede inden for salg og service af Kia biler, men også andre mærker som Citroen og Opel.

Bilhuset Esbjerg A/S tilbyder et bredt udvalg af både nye- og brugte biler, som alle tilbydes med en grundig gennemgang og inspektion fra deres værksted. Alle biler har gennemgået omfattende kontrol og servicering og fås med forskellige finansieringsmuligheder. Derudover kan du få adgang til Kia 7+ Servicepakke, som er til dig med en ældre Kia, hvor garantiperioden er udløbet.

Annonce

Bilhuset Esbjerg er det eneste autoriseret Kia værksted og bilforhandler i Esbjerg. Du kan derfor trygt aflevere din Kia i hænderne på deres dygtige og autoriseret mekanikere.

Kia 7+ Service: Den Ultimative Bilservice

Hvis du har en Kia-bil og er på udkig efter den bedste service, så skal du bare tage et kig på Kia 7+ Service. Det er en serviceaftale for dig med en ældre Kia-model, hvor garantien er udløbet. Bilhuset Esbjerg har udarbejdet denne servicepakke, så du stadig får de bedste forudsætninger for din Kia.

Med denne servicepakke bliver din Kia gennemgået på de 20 vigtigste servicepunkter til en fordelagtig pris, og alt sammen af en erfaren Kia-uddannet tekniker. Du er altid garanteret en makspris på 1.295 kroner, når din bil bliver serviceret igennem Kia 7+, så der kommer ingen grimme overraskelser i forbindelse med dit service.

Du kan derfor altid forvente en driftssikker Kia, når du forlader værkstedet i Esbjerg.

Bliv kørende igen med det autoriserede KIA værksted

Kia biler er kendt for deres høje kvalitet, ydeevne og design. For at holde din Kia-bil i topform skal du dog sikre, at den serviceres regelmæssigt. Dette kan gøres hos Bilhuset Esbjergs autoriserede KIA værksted, der tilbyder en række serviceydelser til brugte Kia biler.

Hvis der opstår andre problemer med din bil end de almindelige serviceydelser, som f.eks. skader på karrosseri eller mekanisk fejl, kan du tage den direkte til det autoriserede KIA Skadecenter for en hurtig reparation. Skadecentret vil undersøge bilen og udføre de nødvendige reparationer for at holde den kørende.

Kontakt Bilhuset i Esbjerg for spørgsmål

Uanset om du har behov for at rådfører dig i forbindelse med reparation af din Kia, eller om du er på udkig efter en ny- eller brugt bil, så står personalet i Bilhuset Esbjerg altid til rådighed over telefon, e-mail eller ved en personlig samtale i bilhuset.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.